Ce pariem în a douăzeci şi doua zi de #ChampionsLeague

0

Ar cam trebui să fie seara golurilor, atât la Barcelona cât şi la Liverpool sunt condiţii prielnice pentru un caft spectaculos.

Ponturi Champions League, sfertrui de finală:

Barcelona – AS Roma over 3. Cotă 1.75

E greu de crezut că două echipe super-ofensive se vor anihila atât de bine încât să văduvească meciul de golurile mult-așteptate. Cu atât mai mult cu cât romanii știu că nu excelează în apărare și singura șansă pentru a păstra echilibrul acestui duel este să înscrie pe arena catalană. Barcelona pare scăpată de grijile luptei pentru titlu în campionatul intern și va face tot posibilul pentru a tranșa calificarea încă din primul meci.

Liverpool – Manchester City over 2.75. Cotă 1.85

Guardiola s-a arătat foarte reținut în comentarii înaintea acestui meci. Știe că Jurgen Klopp i-a făcut multe necazuri în întâlnirile directe și că Livepool nu-I o nucă ușor de spart, în ciuda diferenței mari de punctaj care separă cele două echipe în Premier League. Sigur că este varianta unei abordări tactice prudente din partea ambelor echipe, dar dacă vor apărea erori defensive și se va deschide repede scorul, meciul va lua turnura așteptată.

[chart id=”15465″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.