Ce pariem în a douăzeci şi patra zi de #ChampionsLeague

0

După “nucleara” de aseară, umblă vorba prin Italia că după Barca se pregăteşte Realul. Greu de imaginat o calificare dar sperăm că vor fi goluri. Ca la Munchen.

Ponturi Champions League, ultimele două sferturi de finală:

Bayern Munchen – Sevilla. Bayern & over 2.5. Cotă 1.5

După surpriza provocată de Roma, unii se întreabă dacă ar putea da şi Sevilla lovitura în Germania. Nu prea credem, Bayern este extraordinar de puternică în meciurile de pe teren propriu, a scăpat de grijile campionatului intern şi se va concentra total pentru marele obiectiv al finalului de sezon. Puţin probabil ca Sevilla să repete isprava de pe terenul lui Manchester, cu atât mai mult cu cât bavarezii sunt puşi în gardă. De aşteptat un meci cu goluri, în care germanii să facă ce se pricep cel mai bine, adică să câştige.

Real Madrid – Juventus over 3. Cotă 1.95

Juventus a jucat mizerabil în tur şi a avut puţine ocazii de a marca. Astăzi, chiar lipsiţi de aportul suspendatului Dybala, torinezii trebuie să fie mai prezenţi în ofensivă, dacă vor să şteargă ruşinea din tur, nu mai vorbesc de calificare. Real va avea spaţii mari de joc la dispoziţie, publicul va fi o armă importantă pe drumul spre semifinale, iar Ronaldo va dori să sărbătorească cu gol(uri) eliminarea din competiţie a marii rivale Barcelona.

[chart id=”15465″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.