Ce pariem în a douăsprezecea zi de #EuropaLeague

0

Spuneam data trecută că avem două favorite clare şi două întâlniri ceva mai echilibrate. Favoritele şi-au făcut treaba în tur şi e greu de crezut că li se poate lua calificarea. În celelalte două întâlniri calificarea încă se joacă.

Ponturi Europa League, returul sferturilor de finală.

FC Salzburg v Lazio, over 3 la 2.02

Redbulşii au fost în stare să-i împingă două boabe lui Strakosha, chiar la Roma, de ce nu ar mai repeta figura şi pe teren propriu? Lazio are nevoie de cel puţin un gol ca să fie mai liniştită dar nu cred că va sări pe austrieci. Mai degrabă vom vedea goluri ceva mai târziu în meci.

CSKA v Arsenal, 1 DNB la 2.10

4-1 e scorul de la care pleacă Arsene în acest retur şi e loc de rotit oameni. Mai ales că urmează meci cu nea Rafa şi competiţia cu Chelsea pentru locul 5 s-a încins. Un lucru interesant: în ultimele cinci partide Arsenal are cinci victorii consecutive dar toate cele cinci partide au fost pe teren propriu. 8 martie e data ultimului meci în deplasare pentru Arsenal!

CSKA DNB la 2.10

Sporting v Atletico, BTS la 2.00

Ştiu că data trecută ne-am ars cu putirinţa lui Sporting de a trece de Godin dar am impresia că de data asta vedem măcar un gol din partea portughezilor. 1-1 ar fi excelent pentru Simeone şi cred că de la un moment dat şi Jesus ar fi mulţumit. Dar să nu cumva să asistăm şi aici la vreo răsturnare, văd că echipele spaniole sunt predispuse la aşa ceva în ultimele zile…

Olympique Marseille v RB Leipzig, Over 3 la 2.06

OM e fi on fire, Leipzig e obişnuită să marcheze în deplasare (întrebaţi la Napoli, la Sankt Petersburg). Cred că după câteva minute de tatonare se va da drumul la morişcă, cu sau fără Thauvin.

[chart id=”15528″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.