Ce pariem în a noua zi de #EuropaLeague

0

Dortmund – Salzburg over 2.75. Cotă 1.8

Când se întâlnesc două dintre cele mai ofensive echipe ale actualei ediții de Europa League, e greu de crezut că nu se vor marca măcar 3 goluri. Borussia este pe un trend ascedent de formă și va încerca să-și asigure calificarea de pe propriul teren.

AC Milan – Arsenal under 1 HT. Cotă 1.95

Derbiul zilei din Europa League nu promite un meci cu multe goluri, deoarece ambii antrenori au anunțat că vor aborda meciul cu precauție. Arsenal oricum joacă prudent în deplasare, iar Milan pare să fi revenit la stilul clasic italian, unde o victorie cu 1-0 este cel mai valoros rezultat posibil.

Atl. Madrid – Lokomotiv Moscova. AH +2 2. Cotă 1.75

Lokomotiv este o echipă de deplasare prin excelență, au aflat asta pe pielea lor și cei de la Nice, care s-au trezit întorși de la 2-0 la 2-3 pe propriul teren. Probabil nici Atletico nu e dispusă să forțeze, luptele pentru primele 2 locuri în campionatul intern se anunță mai importante.

RB Leipzig – Zenit Petersburg X2. Cotă 2.25

Leipzig pare a nu mai fi echipa din toamnă, care făcea ordine în Bundesliga și teroriza adversarii în Champions League. Pentru Zenit, Europa League e o miză mare, imensă și vine la acest joc decisă să ia toate punctele.

Lazio – Dinamo Kiev AH +1 2. Cotă 2

Greu de crezut că Lazio va repeta galopul de sănătate de acum două săptămâni, din fața FCSB-ului. Ucraineni au echipă foarte bine legată, cu forță ofensivă și cu obiectiv declarat să aibă traseu lung în Europa League.

[chart id=”15528″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.