Ce pariem în a şaptea zi de #EuropaLeague

0

Turul şaisprezecimilor de UEFA Europa League începe azi, cu meciul de la Belgrad, şi continuă joi cu celelalte 15 meciuri.

Primul pont vine astăzi, restul joi, într-un update al articolul.

Steaua Roșie Belgrad – ȚSKA Moscova under 2. Cotă 2

La Belgrad plouă într-una de ieri, va ploua și la ora meciului, iar terenul va fi cu siguranță greu, foarte greu. 50.000 de sârbi vor răcni din toți rărunchii pentru gazde, dar asta nu-i va ajuta sa dea o căruță de goluri. Iar ȚSKA probabil va sta la cutie, un eventual 0-0 mulțumind-o foarte mult în perspectiva jocului retur de acasă.

UPDATE

Napoli – RB Leipzig over 2.5. Cotă 1.8

Forța lui Napoli, dovedită mai ales în campionat, stă în ofensiva sa aproape fără rival. De cealaltă parte, Leipzig s-a dovedit în jocurile de Champions League că joacă fără complexe pe terenul echipelor mai faimoase. Iar ca să aibă șanse de calificare, echipa germană e obligată să marcheze în această seară.

Celtic – Zenit Petersburg over 2.5. Cotă 1.9

Celtic s-a cam făcut de râs în grupa de Champions League, dar are șansa unui parcurs onorabil în Europa League. Înfocații suporteri ai alb-verzilor cer tot la fel de multe goluri ca și în campionatul Scoției, dar rămâne de văzut cât de puternică va fi replica celor de la Zenit.

Dortmund – Atalanta over 2.5 & BTS. Cotă 2

Dortmund a început să-și recapete apetitul ofensiv în ultima vreme, iar meciul cu Atalanta e cel mai bun prilej să demonstreze că recentele succese din Bundesliga n-au fost accidentale. Atalanta are puține meciuri în deplasare în care să fi rămas datoare la capitolul glouri marcate.

Marseille – Braga BTS. Cotă 1.85

Bine, francezii sunt favoriți e clar, iar prin prisma ultimelor rezultate nu de la ei ar trebui să avem emoții că nu marchează. Braga e impevizibilă, alternează meciurile excepționale cu unele mediocre, dar n-a rămas aproape niciodată datoare în meciurile cu miză din deplasare.

Ostersunds – Arsenal AH +1.25  1. Cotă 1.85

Wenger a anunțat că va trimite pe teren cea mai bună echipă pe care o are la dispoziție, dar însăși această declarație arată că îl încearcă și pe el îndoielile dacă are rost să forțeze titularii deja obosiți de meciurile dese din Premier League. Ostersunds este o nucă foarte greu de spart acasă, joacă cu o ambiție fantastică, iar terenul sintetic se dovedește mereu un impediment serios pentru echipa oaspete, oricare ar fi aceea.

FC Copenhaga – Atletico Madrid AH +1  1. Cotă 1.85

Atletico a intrat cumva, din nou, în calculele luptei pentru titlu din Primera și probabil că acolo sunt marile ei ambiții. Unde mai punem că echipa lui Simeone joacă extrem de pragmatic și foarte rar câștigă meciurile din deplasare la diferență mai mare de un gol.

[chart id=”15528″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.