Ce pariem în a opta zi de Europa League 2017 – 2018

0

Goluri la Roma, Leipzig, Sankt Petersburg şi Plzen, plictiseală la Milano.

A, şi: în Rusia şi Ucraina se anunţă temperaturi de -10 la ora începerii meciurilor, -15 spre final. Vedeţi şi voi cine joacă acolo 🙂

Lazio – FCSB over 2.5. Cotă 1.85

Lazialii se gândesc mai mult la locurile de Champions League și la disputa din Serie A, dar nu pot ignora meciul de azi pentru că o eliminare prematură ar fi o pată pe CV-ul antrenorului Simone Inzaghi. Probabil că italienii vor începe super-ofensiv, dar echipa lui Dică are șanse bune să înscrie pe contraatac.

RB Leipzig – Napoli over 2.75. Cotă 1.85

În tur germanii s-au impus cu un neverosimil 3-1, dar calificarea încă nu e jucată, Napoli putând fi oricând capabilă de surprize, mai ales la meciurile în deplasare. Dacă se joacă la fel de deschis ca în meciul tur, iar italienii vor rata mai puțin, avem un potențial de goluri ridicat.

Zenit Petersburg – Celtic over 2.5. Cotă 1.95

Pentru Zenit, participarea în Europa League chiar este o miză importantă și va ataca susținut, din start, pentru a recupere dezavantajul minim (0-1) din tur. Celtic nu prea are șanse dacă joacă la remiză, așa că va trebui să riposteze și să marcheze.

Plzen – Partizan BTS. Cotă 1.8

Se anunță meci încins în Cheia, deoarece ambele echipe au șanse reale de calificare. În tur a fost 1-1, dar sârbii au jucat foarte bine, au dominat și probabil vor avea multe șanse să marcheze și azi. Oricine va marca prima, meciul se va deschide și se vor înmulți ocaziile de gol.

AC Milan – Ludogorets under 1.25 HT. Cotă 1.75

După victoria clară cu 3-0 din tur, soarta calificării e tranşată, așa că milanezii nu au motive să forțeze. Bulgarii probabil nici nu mai speră la nimic, iar dacă ei au motive să atace, e greu de crezut că vor avea și succes pe gazonul milanez.

[chart id=”15528″]