Ce pariem în a douăsprezecea zi de #ChampionsLeague

0

Goluri la Porto, Liverpool şi Leipzig, spectacol la Madrid, meciuri strânse la Londra şi Kiev.

FC Porto – Monaco BTS. Cotă 1.9

Portughezii au un duel de la distanță cu Leipzig pentru locul II în grupă și vor forța victoria. Monaco nu are motive să-și dea duhu, dar măcar se va strădui să nu se facă de râs.

Feyenoord – Napoli AH -1,5 2. Cotă 2.00

Italienii n-au altă variantă decât cea a victoriei și pentru asta vor trebui să atace din primul minut. Mi-e greu să cred că dacă vor marca, vor apăra meschin o victorie la limită.

Liverpool – Spartak Moscova over 1.5 HT. Cotă 2.05

Liverpool are și varianta remizei pentru a obține calificarea, dar Liverpool nu prea știe să joace “la așteptare”. Oricine va marca prima, meciul se va deschide imediat.

Maribor – Sevilla under 3. Cotă 1.9

Sevilla trebuie să câștige ca să fie sigură de calificare, dar probabil că nu va răsturna carul cu goluri în poarta slovenilor.

RB Leipzig – Besiktas BTS. Cotă 1.9

Besiktas merge în vizită de plăcere în Germania, presiunea e pe umerii gazdelor. Este de așteptat un meci deschis, fără prea multe griji pentru apărare.

Real Madrid – Dortmund AH -1    1. Cotă 1.75

Dortmund trebuie să se teamă pentru locul 3, care asigură calificarea în Europa League, dar Real joacă foarte bine în Ligă și e greu de crezut că va oferi cadouri în seara asta.

Shakhtar Donetsk – Manchester City under 1 HT. Cotă 1.8

Ucrainenii vor juca mai mult cu gândul la meciul lui Napoli și vor încerca să conserve o remiză care îi califică. Manchester nu are motive să gonească caii dacă nu e zgândărită, așa că prima repriză poate fi una liniștitită.

Tottenham – APOEL under 1.25 HT. Cotă 1.9

Tottenham își dorește primul loc în grupă, APOEL pe cel de-al treilea, așa că nimeni nu are motive să riște inutil. Avantajul terenului propriu e important, dar nu determinant pentru un iureș al gazdelor.

[chart id=”15465″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.