Ce pariem în a noua zi de #ChampionsLeague

0

Goluri la Istanbul şi Napoli, Monaco trage speranţe la optimi, continuă criza lui Dortmund.

Besiktas – FC Porto BTS. Cota 1.85

Portughezii țintesc o victorie care să le dea certitudinea calificării în primăvara Champions League și probabil vor marca pe malul Bosforului. Beșiktaș acasă a făcut meciuri foarte bune și cu siguranță nu se vor retrage în apărare.

Spartak Moscova – Maribor under 3. Cotă 1.85

La Mosova se anunță frig, teren greu și puține ambiții, cel puțin din partea oaspeților. Probabil că aceștia se vor mulțumi să limiteze scorul și să nu se facă de râs.

APOEL – Real Madrid over 2 R2. Cotă 2.00

APOEL a luat bătaie acasă de la Tottenham cu 3-0 și a remizat 1-1 cu Borussia Dortmund. E clar că Real va presa pentru o victorie clară, dar e mai probabil ca defensiva gazdelor să cedeze mai ușor după pauză.

Dortmund – Tottenham X2. Cotă 1.85

Dortmund mai are șanse, dar mai mult teoretice. Echipa germană trece printr-o criză vizibilă și e greu de crezut că va putea pune mari probleme londonezilor, care țin cu orice preț să termine grupa pe locul 1.

Manchester City – Feyenoord BTS: No. Cotă 1.85

Întrebarea care se pune este dacă olandezii vor fi capabili să înscrie în fieful lui Guardiola. Napoli a reușit, Șahtior nu. Manchester City este o echipă eminamente ofensivă, dar nu cred că în această seară se va deschide prea mult, pentru că nu are motive să forțeze.

Monaco – RB Leipzig AH 0:0 1. Cotă 1.9

Monaco este într-o revenire vizibilă de formă și trebuie să profite de ea pentru a înclina în favoarea sa balanța calificării. Grupa este foarte echilibrată, dar moralul în creștere al gazdelor ar putea fi decisiv.

Napoli – Șahtior Donețk over 3. Cotă 1.75

Napoli își joacă în această seară ultima carte, iar pe ea scrie mare OFENSIVĂ. Are nevoie nu doar de victorie, ci și de un golaveraj bun în fața ucrainenilor. Șahtior este capabilă să înscrie, așa că merită să ne așteptăm la câteva goluri.

Sevilla – Liverpool AH 0:0 2. Cotă 1.8

Derbiul grupei se anunță echilibrat. În tur a fost 2-2, dar Liverpool a dominat copios și a ratat ocazii uriașe, printre care și un penalty. Echipa lui Klopp are valoarea necesară să înscrie la Sevilla, caz în care o înfrângere devine mai puțin probabilă.

[chart id=”15465″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.