Europa League 2017 – 2018: ziua 4

0

Începe returul şi în Europa League, avem un jet de 24 de meciuri împărţite în două tranşe.

Nu am găsit prea multe confruntări care să se califice pentru o bună garnitură la bere dar ne-am dat silinţa:

De la 20.00:

OL v Everton

Englezii au renunţat demult la competiţia europeană aşa că ar trebui ca meciul din seara asta să fie o formalitate. Doar că: momentan sunt conduşi de interimarul Unsworth şi sunt în aşteptarea unui nou manager (Nuno Espirito Santo sau Big Sam ar fi două dintre numele vehiculate). De obicei, trupele aflate într-o astfel de situaţie devin ceva mai agresive, jucătorii încearcă să îşi crească şansele de a prinde primul 11 cu viitorul manager. Francezii sunt virtual calificaţi dacă nu i-au bătaie în seara asta. Să zicem că ne aşteptăm la ceva mai multe goluri.

De la 22.05

Arsenal v Steaua Roşie,

mai mult să vedem cam ce joacă tinerii lui Arsene. Englezii sunt aproape calificaţi aşa că ar trebui să fie ceva mai dezinvolţi. Sârbii sunt în lupta pentru locul II şi parcă nu ar vrea ca duelul direct cu BATE, de peste trei săptămâni, să îi prindă cu puncte mai puţine. Obişnuiesc să marcheze în deplasare – poate o fac şi la Londra.

Lazio v Nice

În Franţa a fost 3-1 pentru italieni, mă gândesc că cei de la Nice au şi ei un pic de onoare. Problema calificării nu se pune – prea puternice pentru celelalte colege – dar un meci încins ar trebui să fie pe ţeavă.

şi, bineînţeles,

FCSB v Hapoel Beer Sheva,

în mod normal o victorie a gazdelor, după cum au arătat ambele echipe în primul meci. Acum să vedem cât de consistenţi sunt jucătorii FCSB-ului, în prima parte a grupei au fost remarcabili (la nivelul ăsta, of course). Dacă bat, sunt ca şi calificaţi deci miză ar fi. Să vedem dacă şi goluri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.