Ce pariem în a zecea zi de #ChampionsLeague

0

Goluri la Lisabona şi Madrid, Antonio “cel obosit” nu lasă puncte în deplasare, Juventus are o şansă în faţa Barcelonei.

ȚSKA Moscow – Benfica X2. Cotă 1.75

Regula noastră o știți: echipele din Rusia nu câștigă amândouă în aceeași etapă din Champions League. Iar Spartak a câștigat aseară…

Qarabag – Chelsea AH +1.5 1. Cotă 2.00

Qarabag a fost o nucă tare pe teren propriu atât pentru Roma, cât și pentru Atletico. Nici Chelsea nu va avea viață ușoară pe frigul și terenul greu din Azerbaidjan.

Anderlecht – Bayern under 3.5. Cotă 1.8

Bayern are asigurat locul 2 în grupă, la locul 1 nu prea mai poate ajunge, deci nu are motiv să forțeze. De cealaltă parte, Anderlecht e atât de slabă încât un 0-0 ar fi pentru ei Revelionul…

Atl. Madrid – AS Roma over 2.5. Cotă 2.1

Meciul ultimei șanse pentru Atletico, meciul care poate asigura calificarea celor de la Roma. Italienii – culmea! –  nu prea știu să joace defensiv și cred că vor marca în această seară.

Basel – Manchester United 2. Cotă 1.95

Multe se vor schimba în atitudinea gazdelor în funcție de rezultatul jocului lui ȚSKA, jucat mai devreme. Cu toate acestea, nu cred că Mourinho va juca meschin, pentru un egal sigur. Valoarea lotului îi dă tot dreptul să țintească victoria.

Juventus – Barcelona: AH +0.25 1. Cotă 1.75

După umilința din week-end, când a fost învinsă de Sampdoria, Juve trebuie să le demonstreze propriilor suporteri că n-a jucat degeba finala Ligii astă vară. Și ce moment mai bun ar fi pentru asta decât un meci împotriva lui Messi?

Paris SG – Celtic: under 4. Cotă 1.8.

Poate că a mai obosit și atacul parizienilor, poate că se gândesc și ei la meciurile care vin în campionat. Poate că de data aceasta și defensiva scoțienilor se va prezenta mai bine decât la jocul de pe teren propriu.

Sporting – Olympiakos over 2.5. Cotă 1.85

Portughezii trebuie să atace și să spere la un pas greșit al lui Juve. De cealaltă parte, Olympiakos nu are nimic de pierdut, așa că ar trebui să avem un meci destul de deschis.

[chart id=”15465″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.