Ce pariem în a cincea zi de #ChampionsLeague

0

Meci strâns la Manchester, goluri la Leipzig şi Madrid, meci deschis la Rotterdam, Monaco e prea tare pentru Besiktas.

21:45 APOEL – Dortmund under 1.25 HT 1.9

Dortmund trage tare să rămână în plasa Realului şi a celor de la Totenham, dar în Cipru nu va avea o misiune uşoară, cel puţin nu din prima repriză. APOEL a primit greu gol în primele două meciuri din grupă, după pauză fiind mai vulnerabilă.

21:45 Feyenoord – Shakhtar Donetsk over 1 HT 1.75

Feyenoord nu e chiar o echipă atât de slabă încât să accepte cu uşurinţă postura de cenuşăseasă a grupei. Meciul cu Shakhtar e primul în care pot emite pretenţii în lupta pentru locul 3, iar ofensiva e singura armă redutabilă a olandezilor.

21:45 Manchester City – Napoli under 3.5 1.8

Nu cred că va fi un festival de goluri la Manchester, pentru că Napoli ştie să se apere atunci când trebuie. Pe de altă parte, cred că şi băieţii lui Pep s-ar mulţumi cu un succes la limită, având în vedere că joacă cu singura contracandidată la locul 1.

21:45 Maribor – Liverpool AH +2 1 1.95

Liverpool pornea favorită şi în primele două jocuri din grupă, cu Sevilla şi Spartak, dar nu a reuşit decât două remize. E clar că oamenii lui Klopp vor forţa victoria, dar nu cred că vor face şi scor.

21:45 Monaco – Besiktas 1 HT 2.1

Dacă Monaco nu bate azi, iese în bună măsură din cursa calificării. Echipa din Principat alternează meciurile bune cu cele slabe. Şi cum în ultimul joc de campionat a facut-o de oaie, sper ca azi să aibă forţa de a se revanşa în faţa suporterilor.

21:45 RB Leipzig – FC Porto over 2.5 1.9

Germanii arată o forţă ofensivă indiscutabilă, iar Porto a demonstrat în deplasarea precedentă, din Principat, că au din nou o echipă capabilă să se bată pentru primăvara CL. Leipzig nu are motive să se ascundă în apărare şi atunci ar trebui să rezulte un meci deschis.

21:45 Real Madrid – Tottenham over 3.5 2.15

În ciuda unor prestaţii palide în campionat, în Ligă Real parcă renaşte de fiecare dată şi are forţa să facă meciuri spectaculoase, mai ales când joacă pe “Bernabeu”. Dacă Tottenham nu se pierde cu firea şi joacă cu acelaşi apetit ofensiv din deplasările de Premier League, ar trebui să avem spectacol.

21:45 Spartak Moscow – Sevilla 2 1.9

Spartak a a vut noroc cu carul în primele două meciuri, când a reuşit remize cu Maribor şi Livepool. Dar cum nici norocul nu ţine la nesfărşit, ar trebui ca valoarea superioară a echipei spaniole să conteze decisiv.

[chart id=”15465″]