Ce pariem în a şaptea zi de #ChampionsLeague

0

Spectacol la Roma, Glasgow, Paris şi Lisabona, tensiune la Basel. Să fie goluri!

AS Roma – Chelsea BTS & over 2.5                           1.95

După superbul meci din tur, încununat cu şase goluri de poveste, nu există nici un motiv ca în această seară porţile să rămână ferecate prea mult timp.

Atl. Madrid – Qarabag                    AH -2     1              1.8

Atletico joacă ultima şansă de a rămâne în cărţile calificării şi are nevoie nu doar de puncte, ci şi de golaveraj. Probabil că va fi un măcel sau o surpriză de proporţii.

Basel – ŢSKA Moscova                    BTS                         1.85

Mizez pe orgoliul ruşilor, care au făcut un meci bun acasă, dar au pierdut cu 0-2 în faţa celor de la Basel. Returul din Elveţia nu va fi atât de uşor pentru gazde pe cât pare.

Celtic – Bayern Munchen              over 3                   1.8

E clar că Bayern porneşte favorită în acest meci şi va marca probabil măcar de două sau trei ori, dar e vremea ca şi Celtic să se trezească şi să demonstreze că are valoare şi în afara campionatului scoţian.

Manchester United – Benfica      AH -1.5 1              2.15

Nu văd Benfica rezistând mult timp pe “Old Trafford”, unde Mourinhio şi echipa lui sunt datoare să readucă publicului gustul marilor victorii europene de altă dată.

Olympiakos Piraeus – Barcelona                AH +2    1              1.8

Barcelona joacă în ultimul timp riguros, aproape matematic, sacrificând victoriile la scor în favoarea unui parcurs fără erori, cu accent pe conservarea condiţiei fizice. Olympiakos poate demonstra că meciul bun făcut la Torino nu a fost un accident.

PSG – Anderlecht                             BTS                         2.15

Pare anormal să crezi că Anderlecht va înscrie taman la Paris, după ce nu a făcut-o deloc în primele trei jocuri, dar poate că a venit vremea să scoată şi PSG prima dată mingea din plasă în această ediţie a Ligii.

Sporting – Juventus                        BTS                         1.9

Juventus joacă foarte bine în deplasare, iar Sporting se simt excelent în faţa propriilor spectatori. Într-un meci aproape decisiv pentru locul doi în grupă, golurile n-ar trebui să lipsească.