Ce pariem în a patra zi de #ChampionsLeague

4

Qarabag – AS Roma. 2 pauză / 2 final. Cotă 1.9

Într-o grupă cu Aletico Madrid și Chelsea, e clar că toată lumea va trage tare să le umple plasa azerilor. Roma a pornit puternic și în campionat (ca de obicei…), așa că sunt toate șansele să avem gol marcat până la pauză.

Anderlecht – Celtic. AH + 0.25 / 2. Cotă 1.8

Ce să facem, să ținem cu Anderlecht pentru că acolo joacă Stanciu și Chipciu? Cam greu… Anderlecht a fost mai mereu cenușăreasa grupelor Ligii și cred că așa va rămâne și anul acesta. Celtic are forță ofensivă și trebuie s-o demonstreze și în Europa.

Atletico Madrid – Chelsea. Over 2 / Cotă 1.8

Știu că Atletico e o echipă care joacă închis, riscă puțin și așteaptă greșeala adversarului. Dar după 0-0 la Roma, parcă ar trebui să atace și ei puțin, că e greu să te califici numai cu 0-0. Iar Chelsea mi se pare un bun exemplu de echipă care știe arta contraatacului.

Basel – Benfica. Under 2.5. Cotă 1.85

Benfica nu e într-o formă strălucită, dar ar trebui să fie capabilă să bată la Basel pentru a rămâne în cărțile pentru locul 2. Mă gândesc că oricare dintre echipe va marca prima (dacă se va marca…) va ști să gestioneze apoi jocul pentru a-și apăra prețiosul avantaj.

CSKA Moscova – Manchester United. AH -0.75 / 2. Cotă 1.9

E de ajuns meciul de aseară în care o echipă rusească (Spartak) a ținut piept uneia engleze (Liverpool), deși după numărul de ocazii “cormoranii” trebuiau să câștige la scor… Manchester e pusă pe treabă și Mourinho vrea să fie sigur de primul loc în grupă cât mai rapid.

Juventus – Olympiakos. AH -1 HT / 1. Cotă 1.9

După 0-3 la Barcelona, torinezii trebuie să tureze motoarele ca să rămână în lupta calificării. Probabil că va fi asediu din primul minut la poarta grecilor și nu e exclus să vedem mai multe goluri până la pauză.

PSG – Bayern Munchen. X2 Cotă 1.85

Bayern nu e nici Metz, nici Toulouse, să îi dea Neymar patru – cinci goluri când vrea el. Poate că succesul parizienilor cu 5-0 la Celtic acasă a speriat pe multă lume, dar bavarezii sunt echipă serioasă, solidă, greu de bătut în orice fel de circumstanțe.

Sporting – Barcelona. Under 3.25. Cotă 2

Așa cum se vede și în campionatul Spaniei, Barcelona marchează mult mai puțin în deplasare decât acasă, unde are mereu sprijinul unor tribune arhipline. Sporting nu pare capabilă să facă spectacol, așa încât așteptările unui meci cu ploaie de goluri ar putea fi înșelate.