Ce pariem în a doua zi de #EuropaLeague

0

Astana – Slavia Praga AH +0.25 / 2. Cotă 1.85

Astana alternează meciurile de senzație cu cele modeste în cupele europene, iar azi am ales să merg pe mâna tradiției fotbalului ceh.

Braga – Basaksehir AH +0.25 / 2. Cotă 1.85

După meciurile excelente făcute în deplasare în preliminariile cupelor europene din această vară, mă aștept ca Basaksehir să dea o replică viguroasă și în Portugalia. Poate chiar să ia toate punctele.

Lokomotiv Moscova – Zlin AH +1.5 / 2 Cotă 1.8

Lokomotiv nu se simte prea bine când e favorită clară pe teren propriu mai ales în cupele europene, iar rezultatele demonstrează asta. Să sperăm că istoria va fi confirmată încă odată.

Zenit Petersburg – Real Sociedad over 2.5 Cotă 1.8

Pentru Zenit două goluri marcate pe meci sunt aproape o obișnuință, nu văd de ce azi ar fi altfel. Iar bascii au un început de sezon admirabil în La Liga și sper că vor confirma forma bună prin care trec.

Rosenborg – Vardar AH +1.25 / 2. Cotă 1.85

Toată vara asta am mizat pe Vardar în meciurile din preliminariile cupelor europene și nu m-am făcut de râs, mai ales la meciurile din deplasare ale macedonenilor. Și azi sunt outsideri clari și sper să-și depășească condiția.

Salzburg – Marseille over 2.5. Cotă 1.9

Două echipe foarte ofensive, care nu au de ce să-și pună încă problema apărării unei ipotetice remize, atâta timp cât mai sunt încă multe puncte puse în joc până la finalul grupei.

Lyon – Atalanta X2. Cotă 1.85

Atalanta este o echipă solidă, cu pretenții, iar victoria cu 3-0 asupra celor de la Everton în prima etapă spune mult despre potențialul ei. O remiză nu cred că ar supăra pe multă lume.

Skenderbeu – Young Boys under 2.5. Cotă 1.9

O fi Skenderbeu din Albania, dar în această vară a avut un traseu excelent în cupele europene și a demonstrat, mai ales în meciurile de pe teren propriu, că are o defensivă greu de bătut.