Ce pariem în a treia zi de #ChampionsLeague

0

APOEL – Tottenham. 2 pauză / 2 final. Cotă 1.95

Tottenham a ajuns la o maturitate și eficiență în joc care impresionează, așa că un succes în Cipru ar fi ceva normal. Singura dilemă pare a fi facă Apoel va reuși să înscrie, sau doar să primească…

Besiktas – RB Leipzig. X pauză sau final. Cotă 2

Impulsionată de succesul fulminant de la Porto, din prima etapă, echipa turcă va avea ca principal obiectiv în acest meci să nu piardă în fața propriilor spectatori. Nici pentru Leipzig nu cred că remiza ar fi un rezultat de aruncat la coș.

Dortmund – Real Madrid. AH 0:0 / 2. Cotă 1.8

Real vine după meciuri mai puțin reușite în campionat, dar în Ligă echipa lui Ronaldo parcă bea apă vie și prinde mereu puteri noi. Nu cred că madrilenii ar putea pierde pe terenul unei Borussii care nu mai impresionează ca în sezoanele trecute.

Manchester City – Shakhtar Donetsk. Under 3.5, cotă 2.05

Shaktar a arătat în meciul câștigat cu Napoli în prima etapă (2-1), că nu este o echipă oarecare. E greu de crezut că poate produce supriza la Manchester, dar are calitățile necesare să-și vândă scump pielea.

Monaco – FC Porto 1. Cota 2.15

După 1-1 în deplasare la Leipzig, Monaco va forța pentru toate cele trei puncte, mai ales că acasă puține echipe pot face față iureşului ofensiv al echipei lui Jardim. Acesta cunoaște foarte bine fotbalul lusitan și probabil va ști să desfacă apărarea lui Porto.

Napoli – Feyenoord. AH +2.5 / 2. Cota 1.8

E drept ca Feyenoord a încasat-o urât în prima etapă, acasă, de la Manchester City, cu 4-0, dar nu cred că acest scenariu se va repeta diseară. Batavii sunt capabili să înscrie la Napoli, iar gazdele nu vor forța o victorie la diferență mare.

Sevilla – Maribor. AH -2.5 / 1. Cotă 2.10

Debutanții de la Maribor vor avea un meci foarte greu în Spania, în fața unei echipe decise să aconteze locul I in clasamentul grupei din care mai fac parte Liverpool și Spartak. Dacă Sevilla deschide repede scorul, șansele unui succes la scor sunt măricele.

Spartak Moscow – Liverpool under 3. Cotă 1.8

E drept că de la Liverpool toată lumea așteaptă meciuri cu goluri multe, indiferent de competiția în care joacă. La Moscova, însă, va fi frig, teren greu și nici gazdele nu se vor preda cu una, cu două.