Ziua 28 – #ChampionsLeague 2016 – 2017

0

Real şi Atletico se tot întâlnesc în ultimele sezoane de Champions League dar niciodată dubla nu a fost atât de dezechilibrată după prima manşă.

Realul a măturat pe jos cu băieţii lui Simeone şi calificare este o formalitate. Acestea fiind zise să vedem dacă CR7 mai dă vreun gol (dacă vrea să devină golgheter acum e momentul, în finala cu Juve nu îl văd marcând) şi cum va termina Atletico ultimul meci de UCL pe Vicente Calderon.

Vrsaljko, Juanfran şi Gimenez lipsesc de la Atletico – nimic nou faţă de retur – aşa că există posibilitatea să îl vedem pe Diego Simeone intrând cu acelaşi 11. Singura schimbare ar putea fi Torres la Gameiro dar ma îndoiesc că nu va merge pe mâna lui Griezmann.

Pepe, Bale şi de săptămâna trecută Carvajal sunt absenţele lui Real Madrid. Nacho va intra pe dreapta, în locul lui Carvajal, Isco din nou titular.

Meciul

Rezultatul perfect pentru Real şi Zidane: capul la cutie şi mingea lungă pe CR7. Nu mă îndoiesc că vor marca, poate chiar de 2 ori.

Simeone nu prea are unde să întoarcă aşa că va trebui să atace. Cam ca în debutul reprizei a doua din tur dar cu ceva mai multă determinare şi eficienţă. Unii chibiţi spanioli cred chiar că Simeone va intra şi cu Torres lângă cei doi G, urmând ca Niguez să joace în dreapta unei linii de 3. Sau că Carrasco va juca mai sus, în dreapta lui Gameiro. Poate, dar nu cumva să fie mai mult un fel de “wishful thinking”.

Griezmann e omul de urmărit aici.

“We have to do something impossible and being Atletico Madrid we might be capable of it,” zice Simeone. Fanii s-ar mulţumi şi cu o victorie la acest ultim meci.

Pronostic

Atletico DNB e un pariu la siguranţă, cred că oamenii lui Simeone au ce le trebuie să evite înfrângerea, dacă va fi cazul. Altfel, îmi face cu ochiul un Atletico &Over 1.5 la o cotă de 3 şi un over 3 după ce cota trece de 2.2-2.3. De distracţie ar merita încercat şi un Gameiro to Score la 2.75 – 2.85.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.