Ziua 27 – #ChampionsLeague 2016 – 2017

0

Juve a fost echipa de bărbaţi în tur, băieţandrii lui Jardim nereuşind să le lege şireturile. Un 2-0 absolut liniştitor şi fanii italienilor deja au rezervat bilete pentru Cardiff.

În uichend ambii antrenori au menajat mai mulţi jucători – Juve a remizat cu Torino fără Gigi, Barzagli, Chielinni, Higuain, Alves, Marchisio, Sandro şi Pjanic iar AS Monaco a călărit-o pe Nancy fără Mbappe, Raggi sau Bakayoko.

Juve nu are nici o problemă de lot, şi nici AS Monaco nu are probleme recente (doar Mendy e dat incert).

Meciul

Francezii nu mai au absolut nimic de pierdut şi cred că Jardim a pus pe tablă cea mai ofensivă strategie pe care o poate imagina. Două goluri ar trebui să marcheze ca să îi ridice pulsul Prinţului aşa că “Allons enfants de la Patrie Le jour de gloire est arrivé!”.

Până acolo însă ar trebui să rezolve câteva “mici” probleme: cum să-l închidă/neutralizeze pe Alves (în tur a fost MVP), cum să nu mai pice în plasa lui Allegri – care l-a retras pe Dybala în mijloc şi aşa l-a tras după el şi pe Bakayoko, făcând în acest fel ca Pjanic să se simtă ca în curtea bunicilor -, să îi dea mai multă libertate lui Lemar, etc. Cea mai bună veste pentru el ar fi ca Mendy să poată intra pentru că atunci s-ar mai limpezi distribuţia defensivă, ar reveni la ce ştiu băieţii lui.

Allegri are siguranţa că trio-ul lui de fier nu va fi depăşit cu una cu două (în acest sezon de UCL are doar un gol primit pe teren propriu) şi cred că nu va muta primul (ca în tur). Probabil îl vom vedea pe Cuadrado titular dacă decide să temporizeze începutul de meci.

Pronostic

Văd că majoritatea se duce spre un under 2.5, punându-şi mari speranţe în Gigi şi ai lui trei muşchetari. Doar că în tur am văzut că nu au fost puţine situaţiile în care francezii au reuşit să ajungă la poarta lui Gigi. Mie mi s-a părut că pur şi simplu au avut o zi mai proastă şi nu cred că se va repeta diseară. Nu zic că vor bate, dar vor înscrie cu siguranţă. Ambele să marcheze urcă cam încet pentru gustul meu aşa că un Over 2.5 când cota trece de 2.1 ar fi de luat.

Altfel, greu de trecut cu vederea acest 1.72 pentru victoria lui Juve. FYI: Juve şi Over 2.5 e cotat la 2.5. Pentru cei mai relaxaţi dintre noi: Mbappe să marcheze e la 3.6, de luat dacă vă place tinerelul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.