#EuropaLeague: returul semifinalelor

0

Situaţia e ca în Champions League: turul a cam clarificat problema calificatelor, asta bineînţeles dacă nu cumva Manchester United face vreo nefăcută pe Old Trafford.

Olympique Lyon v Ajax

Demolaţi în tur de olandezi, francezii mai au de doi franci speranţă la calificare.

Lacazette e în lot dar nu ştiu dacă va fi în primul 11. În mod normal ar trebui să fie forţat, pentru că OL are de refăcut un deficit de 3 goluri dar … Altfel, nu sunt probleme de lot (Depay nu e eligibil).

Ajax stă mult mai bine la capitolul ăsta decât în tur, ambii absenţi de atunci Viergever şi Veltman, fiind în lot.

Meciul

Calificarea e un vis umed pentru francezi, Ajax s-a dovedit a fi cu o clasă peste ei. Lucrurile se mai schimbă. e adevărat. dar un Ajax cu lotul complet e dificil de tăvălit la trei goluri. Bosz l-a făcut şah-mat pe Genesio, apărarea francezilor e franjuri şi cum vor fi nevoiţi să preseze pentru a marca, mă tem că Traore sau Younes vor găsi spaţiu pentru unul-două goluri.

Mă aştept la un iureş ofensiv din partea gazdelor, 15 – 20 de minute nu mai mult, şi dacă golurile nu vin atunci ne aşteaptă un meci mai lent.

Pronostic

Greu de estimat dar îmi tot cad ochii pe OL to Win & O2.5 la 2.05 şi, ceva mai safe, 1X & BTS la 1.8. Am impresia ca va fi un meci mai dur, galbenele nu contează în runda următoare aşa că Ajax va face tot posibilul să taie avântul lui Tolisso şi Lacazette. Over 5 cartonaşe e cotat cu 3.4 şi eu zic că vor fi măcar 5 cartonaşe.

Manchester United v Celta Vigo

Un sec 1-0 în tur, după un joc plat, şi Mourinho e aproape în finala EL.

Valencia e noul nume de pe lista destul de lungă a accidentaţilor de la United. În uichend MU au luat-o pe coajă de la Arsenal dar echipa trimisă pe teren de portughez ne-a spus că obiectivul principal este meciul din seara asta şi trofeul EL, campionatul trecând în plan secund.

Celta nu are nicio problemă recentă de lot şi, la fel ca înainte de meciul tur, au odihnit juma de echipă în uichend, la Malaga. Eu nu ştiu de ce tot îi odihnesc că de când sunt aşa de odihniţi au 5 înfrângeri consecutive.

Meciul

În mod normal United ar trebui să se impună scurt, la 0. Doar că Celta, care a jucat foarte prost în prima manşă, are o ispravă la activ: 2-0 la Şahtiior, după ce o luase acasă cu 1-0.

Mourinho ar trebui să ştie ce să ceară, ai lui ar trebui să fie capabili să execute.

Pronostic

Man United şi Over 1.5 nu produce emoţii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.