Ziua 24 – #ChampionsLeague 2016 – 2017

0

După … ce o fi fost ieri, hai să vedem dacă sunt şanse să vedem ceva deosebit în seara asta.

AS Monaco v Borussia Dortmund

Funcţionăraşii UEFA au decis ca o bombă la ureche nu e motiv de mare deranj aşa că au reprogramat meciul tur la mai puţin de 24 de ore de momentul în care Bartra se interna în spital. Consecinţa: alde Dembele şi Aubameyang au fost cu gândul oriunde numai la meci nu.

Boschilla, Carillo rămân accidentaţi, Sidibe e dat incert (unii zic că ar putea prinde). Vestea bună pe Jardim e că se poate baza din nou pe Bakayoko, la fix pentru că Fabinho e suspendat.

Bartra are probleme la mână şi nu îl vedem diseară, Gotze, Schurrle şi Rode rămân accidentaţi. Revine Reus şi sunt curios cum va presta (în uichend a dat şi gol).

Meciul

Cu acest 3-2 la teşcherea Monaco e clara şi marea favorită a sfertului. Numai că meciul tur a arătat că forţa francezilor a stat în contratac şi nu în vreo ştiinţă a jocului. Au întâlnit un Dortmund cam dezolat şi dezolant pe care l-au tras la tigaie, la foc rapid. În mod normal am putea avea aceeaşi poveste şi în retur pentru că Dortmund e cea care va trebui să atace, să marcheze.

Singurul atu al nemţilor e experienţa (mult mai mare) şi în funcţie de cum vor şti să îl folosească şansele lor la calificare vor creşte sau se vor spulbera până în pauză.

Pronostic

O miză mică pe calificare Dortmund la 3.25 nu face rău nimănui.

Barcelona v Juventus

E loc de o altă Remonatadă? Neah, ar zice tifossi. ¡Claro está! se aude pe Nou Camp.

Aleix Vidal şi Rafinha lipsesc în continuare dar a revenit Busquets, veste bună pentru Enrique. Juve are acelaşi lot ca la meciul din tur aşa că mă aştept ca Allegri să folosească acelaşi 11 ca în tur.

Meciul

4 victorii în ultimele 4meciuri din deplasare, cu 1 gol primit. Are cineva dubii că Juve nu numai că se va califica, dar va şi scoate un rezultat bun pe Nou Camp, mai ales în condiţiile în care Barca numai a echipă de fotbal nu arată?

Enrique va intra cu distribuţia din meciul cu PSG, sperând că meciul va curge un pic mai bine decât cel cu francezii şi nu va avea nevoie de … nimic altceva pe final.

Allegri nu va schimba mare lucru în aşezarea tactică (dacă o va face), o desfăşurare a meciului ca în tur îi aduce calificare şi, cred eu, şi victoria.

Pronostic

Pentru cei mai curajoşi dintre noi recomand un Juve X2 sau DNB (2.6 respectiv 4.8). Pentru cei mai aşezaţi, un Juve +1.5 la 1.7, cred că va livra fără mari probleme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.