Ziua 7 – #ChampionsLeague 2016 – 2017

0

Returul meciurilor de acum două săptămâni, ceva poliţe de plătit.

Grupa A: Arsenal, FC Basel, Ludogorets, PSG

Ludogorets v Arsenal

După setul (la 0) luat pe Emirates, bulgarii nutresc sentimente de respect faţă de trupa lui Arsene. Fără probleme de lot, Ludogorets a marcat de nouă ori în cele două meciuri din campionat (s-au răzbunat şi ei pe cine au putut). Arsenal nu îl are pe Mertesacker, Walcott iar Monreal şi Bellerin au rămas acasă. Arsene e cu un ochi la meciul din uichend, cu Spurs.

Victorie Arsenal dar parcă văd şi un gol bulgar. Aşa, pentru orgoliu.

Basel v PSG

Şi elveţienii au luat-o pe coajă, dur, în meciul tur. Ambele trupe sunt cu loturile complete aşa că, iarăşi, nu le dau prea multe şanse celor de la Basel. Francezii rulează bine în ultimul timp şi lupta la distanţă cu Arsenal nu le lasă loc de paşi greşiţi. La fel, gol pentru elveţieni.

Grupa B: Benfica, Besiktas, Dinamo Kiev, Napoli

Besiktas v Napoli

Update: min 25, scor 0-0. Cu atât mai interesant e un Over2.5

Meciul ăsta începe ceva mai devreme – se pare că atmosfera din Turcia s-a răcit în ultimul an. Taliska şi Erkin lipsesc de la turci, Milik şi Albiol de la italieni. Victoria turcilor la Napoli a fost surpriza zilei 6 de UCL şi cred că italienii au un motiv în plus să tureze motoarele. Din păcate pentru ei, absenţa lui Milik va trage mult dar măcar nu îl vor mai avea în teren pe Chiricheş. Meci greu, posibil Over 2.5.

Benfica v Dinamo Kiev

2-0 la Kiev şi portughezii respiră. Cu un pic de noroc pot chiar urca pe primul loc în grupă. Jonas e singura absenţa de la Benfica, Kiev are ceva probleme cu Yarmolenko şi Danilo Silva. Benfica merge bine cu două victorii la 0 Dinamo Kiev are ceva probleme. Aşa că merg pe mâna lui Salvio şi Mitroglu – victorie Benfica poate cuplată cu Over 2.5.

Grupa C: Barcelona, Borussia Monchengladbach, Celtic Glasgow, Manchester City

Grupa care dă şi meciul serii, dificila încercare a lui Pep Guardiola să bată echipa celor doi “unplayable players”.

Manchester City v Barcelona

Situaţii uşor diferite pentru cele două echipe: dacă City e într-o minicriză (cu doar o victorie în ultimele 7 meciuri), Barcelona e în grafic dar după victorii grele la Valencia (cu ajutorul arbitrilor) şi un muncit 1-0 cu Granada. Greu, dar în grafic.

Bravo e out de la cetăţeni (tot răul spre bine, ar spune unii fani) dar problema lui Pep e în dreapta. Sunt dubii la Zabaleta şi Sagna aşa că s-ar putea să-l vedem din nou pe Fernando acolo.

Mathieu e suspendat, Pique şi Iniesta sunt accidentaţi – probleme destule pentru Enrique.

Meci cu goluri multe, Over 3 ar trebui să livreze.

Gladbach v Celtic

Nemţii au tranşat lejer prima parte a luptei pentru locul II şi mă aştept ca astăzi să încheie conturile cu scoţienii.

Hazard, Christensen, Raffael şi Traore sunt daţi incerţi la Gladbach, nea Brendan are probleme un pic mai mari: Griffiths şi Toure sunt accidentaţi.

La fel ca în preview-ul tur: Celtic zburdă, Gladbach se cam clatină. Mergem pe mâna nemţilor şi 1&Over 2.5.

Grupa D: Atletico Madrid, Bayern Munchen, PSV Eindhoven, FC Rostov

PSV v Bayern

În tur a fost 4-1, diseară mă tem (pentru olandezi) că tot cam aşa va fi. PSV e cam în vrie în timp ce Bayern nu slăbeşte ritmul. Locadia, Hendrix şi Narsingh lipsesc de la olandezi în timp ce nemţii l-au lăsat acasă pe “Frankie” şi Javi Martinez.

Ajustez un pic pronosticul din tur: Bayern -1, Muller to score (nu sunt sigur că va fi 1/1).

Atletico v Rostov

Am zis în tur 1-0 pentru Atletico, hai 2-0 dacă Simeone e cu chef? Am zis. Merge şi pentru retur.

Nici una dintre trupe nu are probleme de lot dar cred că Simeone va mai roti. Aşa că nu mă aştept la vreo demolare a ruşilor – oricum nu le stă în caracter spaniolilor să-şi calce adversarii pe gât. Atletico HT/FT e o altă opţiune.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.