Ziua 17 – Champions League 2015-2016: Wolfsburg vs Gent

0

Meciul tur a fost tranşat clar de nemţi şi în seara asta mă aştept la acelaşi lucru. Acasă, cu avantajul rezultatului din tur, alde Draxler şi Schurrle vor să închidă repede calificarea.

Echipele

Wolfsburg nu are probleme imediate de lot – Benaglio şi Bendtner (lord Bendtner) sunt daţi ca incerţi dar ei oricum nu făceau primul 11. De la meciul de la Gent, Wolfsburg a avut 4 meciuri (2-1-1) dificile, cu Bayern, Hertha, Gladbach. Au ieşit relativ bine şi o calificare diseară ar fi ca un bonus.

Gent stă la fel, fără probleme imediate de lot. De la acel 2-3, belgienii au avut o evoluţie oscilantă, încasând un 2-5 de la Oostende şi reuşind un egal şi o victorie cu trupe din ultima parte a clasamentului. Probabil i-a ajuns oboseala.

Meciul

Gent nu are o altă şansă în a afară de a marca. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. E greu de crezut că pot pune 2 goluri între ei şi Wolfsburg aşa că o variantă mai realistă ar fi victorie la un gol dar de la 3-2 în sus. Pentru asta ar trebui să iasă la joc şi să facă o primă repriză de vis.

Cu Gent obligată să atace, Wolfsburg se va baza pe contraatac. Perfect pentru Schurrle, de exemplu. Dacă Gent va închide meciul aşteptând vreo minune atunci nemţii ar putea impune un ritm lent care ne-ar aduce un meci tern. Totuşi, această a doua variantă e mai puţin probabilă – mă bazez pe Hein Vanhaezebrouck 🙂

Pronostic

Wolsburg solist e puţin aşa că Wolfsburg şi BTS ar fi o opţiune viabilă (în jur de 2.9-3.0). Sau mai sigur BTS şi O2.5 la 2.1

(foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images Europe)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.