Un sincer “Auf Geht’s Ihr Roten!” de la Iaşi

0

Vine o vreme în viaţa fiecăruia când se simte nevoia unei organizări, unei “aşezări” a lucrurilor la care ţii cu adevărat.

Aşa or fi gândit şi Radu şi Petre doi dintre cei mai înfocaţi suporteri Bayern Munchen pe care îi ştiu – despre pasiunea lor comună: conţinut este, mai e nevoie de o formă.

Şi aşa a apărut forma: MIA SAN MIA Iaşi. Iniţiativa a pornit pe 20 martie, a strâns într-un timp foarte scurt numărul necesar de adepţi, aşa că pe 29 martie, pe mailul organizatorului a venit ”We gladly welcome you as part of our “FC Bayern family” (mai jos aveţi documentul original).

“Lansarea la apă” va fi făcută cu ocazia sfertului de Champions League, meciul cu Benfica de pe 5 aprilie. “Dana de lansare” este Corner Bar din Iaşi, iar rezervările au fost deja făcute.

Cine vrea să devină membru cu acte în regulă al fan clubului MIA SAN MIA Iaşi este rugat să trimită la adresa de mail fcbayerniasi@gmail.com următoarele date: nume şi prenume, data naşterii, adresa poştală (inclusiv cod poştal)adresa de email (dacă e diferită de cea de pe care trimite mailul)numărul de telefon (mobil sau fix).

Cine vrea doar să vadă cum arată/se manifestă nişte suporteri adevăraţi, uniţi de pasiunea pentru alde Muller, Robben, Ribery, Neuer&co e sfătuit să treacă marţi, 5 aprilie, ora 21.30, pe la Corner. Da, da, vor găsi şi adeziuni, şi pix 🙂

MIA SAN MIA Iaşi este de abia al doilea fanclub oficial Bayern Munchen din România (după FC Bayern România) şi momentan se concentrează pe suporterii din Iaşi şi zona Moldovei. Ştiţi cum se spune, think globally, act locally.

Facebook    |  Twitter   |   Website (în lucru)

Auf Geht’s Ihr Roten!

MIA SAN MIA Iasi
Înregistrarea MIA SAN MIA Iaşi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.