Candidaţii la şefia #FIFA au fost invitaţi pe teren

0

De data asta e ESPN: toţi cei cinci candidaţi la şefia FIFA au fost invitaţi la o dezbatere televizată. Precedenta invitaţie a fost în mai, înaintea reconfirmării “fiului iubit al poporului”, nea BLATter, şi venea din partea BBC şi SKY Sport. Cum alesul lui Putin pentru Nobelul păcii a declinat invitaţia, alde Figo, van Praag şi Ali Bin Al Hussein au rămas cu ochii în soare (alături de televiziunile mai sus menţionate).

De data asta spumosul / spumantul Jerome Champagne a anunţat deja că a acceptat invitaţia ESPN. Prinţul Iordaniei a transmis că e în căutarea unei porţi libere pe Heathrow, pentru avionul său privat: dacă va găsi una atunci probabil va participa.

Infantino, Sexwale şi Sheikh Salman Bin Ibrahim Al-Khalifa încă nu au răspuns.

ESPN a ales Londra ca gazdă a întâlnirii, 29 ianuarie ca dată de desfăşurare – probabil şi pentru faptul că 3 dintre candidaţi (Champagne, Prince Ali and Tokyo Sexwale) sunt chemaţi – şi şi-au anunţat participarea – la Parlamentul European de către New FIFA Now pe 27 ianuarie. Aşa că nu pot invoca că sunt pe cu totul alte meridiane, în căutare de voturi.

În pregătirea dezbaterii – chiar sper că se va face – nu ar fi rău să aruncaţi un ochi pe profilul fiecărui candidat: Prince Ali bin HusseinSheikh Salman Bin Ibrahim Al-Khalifa, Jerome Champagne, Tokyo Sexwale, Gianni Infantino

Din ce am citit va fi o întrecere între Arsenal, Man United, St. Etienne, Bafana-Bafana şi probabil Neuchatel Xamax. Şansele cele mai mari le are Arsenal. Ca să vezi 🙂

Let there be CAFT!

Sursă foto:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.