Bayern Munchen strânge rândurile

0

Se pare că scandalul din fotbalul german va lua amploare.

Karl Heinz-Rummenigge sare în apărarea lui Franz Beckenbauer, şi sare bine şi sus: “My wish for the DFB is for more sensitive treatment of Beckenbauer. The DFB owes a lot to him.”

Beckenbauer, fost preşedinte al echipei care a căştigat pentru Germania dreptul de a organiza WC2006, e sub presiune maximă atât cu cele 6,7 milioane euro platite lui Dreyfus – via FIFA –  cât şi cu suita de amicale susţinute de Bayern Munchen cu diverse naţionale cu drept de vot. Va fi interesant cum va explica el care a fost motivul pentru care alde Effenberg sau Kahn ar fi dat bani din buzunar să se vadă cu naţionala Maltei.

Joseph Mifsud, preşedinte al Federaţiei Malteze de Fotbal în 2000, pare că are o cădere de memorie şi nu mai ţine minte exact dacă s-a văzut cu Beckenbauer la semnarea contractului pentru amical (omul e destul de confuz când vine vorba de acel contract), contract pe care îl descrie ca un cadou făcut de CWL-ul lui Kirsch.

Ah, şi: se aude că Misfud ar fi zis că de fapt suma plătită de Bayern e mică faţă de cea plătită de … naţionala Angliei 🙂 care a avut un amical cu Malta în iunie 2000. Asta ar fi cu adevărat cireaşa de pe tortul englezilor: să pierzi organizarea WC2006, să iţi tragă clapa maltezii, pentru mai puţini bani, pentru nemţi 🙂 🙂

Chestiunea importantă e însă cea din debutul articolului: dorinţa lui Karl-Heinz Rummenigge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.