Încă un american în #PremierLeague

0

– Încă un investitor american în Premier League: PEAK6 Investments a cumpărat 25% din acţiunile clubului AFC Bournemouth. La începutul anului Matt Hulsizer, omul care e proprietarul companiei, a mai făcut o achiziţie în domeniul sportiv: pachet minoritar la Minnesotta Wild (NHL). Hulsizer zice: “I am excited and honoured to partner with Maxim and AFC Bournemouth”. Dacă vă întrebaţi cine e Maxim: proprietarul lui AFC Bournemouth, rus la origine, cu un profil făcut de SkySport.


– Manchester United se vor încălţa de la Heroes, nişte pantofari italieni. Pantofari de lux, să ne înţelegem. Cu Heroes, numărul partenerilor comerciali ai lui United ajunge la 20, un număr impresionant.

– În timpul ăsta, Barcelona a prelungit contractul cu Procter&Gamble pentru asocierea cu brandul Ambi Pur în Asia de Sud-Est. Adevărul că e nevoie de ceva aer proaspăt şi la Barcelona.

– Ştirea zilei este generoasa ofertă făcută de PornHub echipelor din Italia, poate chiar Serie A: Pornhub annucia: cerchiamo una squadra in Italia. Data trecută, în Anglia, nu le-a mers. Cine ştie, poate italienii sunt mai … “open” 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.