Tragedie, am ieşit din top 10 #FIFA

0

Tocmai ce am văzut clasamentul FIFA – actualizat la 1 octombrie – şi stupoare, şoc şi groază: România a ieşit din top 10!

Nea Puiu, avem nevoie de un 0-0 ca de aer! Să vorbim la “Casa Fotbalului” să aranjăm un amical cu Cambodgia pentru întremarea moralului şi consolidarea clasamentului. Sau poate, de ce nu, un patrulater cu Timor, Buthan, Laos pentru a forţa întrarea în top 5 FIFA.

Asta apropo de ce zicea Tolo aici, că Andrei Vochin e supărat, printre altele, că nimeni (sau prea puţini) observă “designul inteligent” al amicalelor astfel încât să păstrăm un loc bun în clasamentul FIFA.

Păi dacă am ajuns la asta, la a desena amicale pentru a fenta o ierarhie oricum de doi franci, aş zice să oprim campionatul vreo lună (nu plânge nimeni, mai ales dacă e in iarnă), mergem în emisfera sudică, luam un snop de naţionale ca cele menţionate mai sus (la o adică e frumos şi în Noua Caledonie), batem tot (asta s-ar putea să fie o problemă) şi cu punctişoarele strânse acolo ne uităm de sus la campioana mondială, Germania.

Beton!