Ziua 3 – Champions League 2015 – 2016

0

Grupa E: Bate, Barcelona, Leverkusen, AS Roma

Cu egalul în faţa Barcei, AS Roma e favorită la locul II.

Barcelona v Leverkusen: E meciul cheie pentru Leverkusen. Barca e încă şocată de pierderea lui Messi iar apărarea nu a fost niciodată vreo stâncă de netrecut. Dacă Leverkusen e să scoată ceva de la Barcelona – ăsta e momentul prielnic.

BATE v AS Roma: Roma trebuie să consolideze punctul scos cu Barca. Bate aici şi nu s-au spetit degeaba în faţa lui Suarez. Fac egal- e ca şi cum au pierdut ambele meciuri.

Grupa F: Arsenal, Bayern Munchen, Dinamo Zagreb, Olympiakos

Ne aşteaptă două victorii de palmares.

Arsenal v Olympiakos: Arsene trebuie să îşi amelioreze punctajul după gafa de la Zagreb. Şi pe teren propriu, cei de la Arsenal sunt destul de greu de oprit. Iar Alexis e în formă – nu prea le dau şanse grecilor.

Bayern Munchen v Dinamo Zagreb: Dacă grecii nu preau au şanse la Londra ce să mai zicem de croaţi la Munchen. Lejer, de toamnă, un meci care vine perfect înaintea unei beri la OktoberFest. Pentru hidratare, bineînţeles.

Grupa G: Dinamo Kiev, Chelsea, Maccabi Tel Aviv, FC Porto

FC Porto v Chelsea: Meci greu pentru Porto. Mai ales că vine după egalul cu Kiev. O înfrângere azi şi stau prost în cursa pentru calificare. Bafta lor e perioada absolut penibilă prin care trece trupa lui Mourinho. Şanse bune pentru Porto – de văzut ce tip de autobuz va folosi Mourinho.

Maccabi v Dinamo Kiev: Ucrainienii sunt peste israelieni aşa că o victorie în deplasarea asta nu ar fi chiar o surpriză. Mai mult, dacă Porto pierde cu Chelsea, Kievul e cu un picior în optimile UCL.

Grupa H: Gent, Olympique Lyon, Valencia, Zenit Sankt Petersburg

Ruşii conduc dansul în grupa asta.

Zenit v Gent: Trei puncte obţinute la Valencia plus (foarte probabil) trei puncte în seara asta şi ruşii lui AVB sunt la zi cu tema UCL.

Lyon v Valencia: Ăsta este meciul serii în grupa asta. Cine pierde e cam strânsă cu uşa (aia pe care scrie EXIT). Meci încins, cu miză. Un egal am impresia că ar conveni mai mult ambelor echipe.