Though life, Jose

0

Zile grele pentru Chelsea şi Jose Mourinho.

De abia ce se răcorise bine la adresa Evei Carneiro şi numai ce îl numea zilele trecute “man of the match” pe berbecul de Diego Costa când:

  1. FA nu a mers pe mâna lui Mike Dean – cred că a citit raportul mai mult ca obligaţie de serviciu – şi l-a ars pe Diego Costa cu 3 etape suspendare. Mai mult, cât să îi sară de tot ţandăra lui Jose, l-au iertat pe Gabriel de suspendarea de 3 etape (ca urmare a “roşului” direct). După cum vedeţi aici, Chelsea a reuşit cu greu să scoată o frază oficială apropo de decizia FA. Mă gândesc că restul comentariilor conţin prea multe bip-uri.
    Costa e la a doua suspendare ca urmare a probei video şi nu îl văd bine în continuare: cum nu cred că se poate schimba (violenţa asta o are în sânge) am impresia că va mai sta sezonul ăsta.
  2. Eva Carneiro ar fi trebuit să se întoarcă zilele astea la birou dar a decis că nu mai are rost să împartă acelaşi stadion cu Jose şi şi-a dat demisia urmând să dea în judecată Chelsea. Se vorbeşte că ar avea şanse mari de reuşită – pare-se că Mourinho a fost gură slobodă în momentul în care îi explica ce trebuie să facă un medic al unei echipe de fotbal. Pe Guardian avem chiar expresia în întregime, plus o analiză scurtă, pe text: “because ‘Filha’ is feminine and singular in Portuguese and to be directed at a man or at a group of people would have to be ‘Filho’ or ‘Filhos’”
    În plus, Eva are un aliat de nădejde şi destul de influent. 

Dacă am fi fost în Italia, am fi zis imediat “non c’è due senza tre.”.

Eva_Carneiro_Jose_Mourinho

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.