Pe repede înapoi

0
  • Barca are nevoie de bani. Şi sub umbrela renovării Nou Camp pregătesc vânzarea numelui stadionului pentru vreo 200 de milioane de euro. De obicei, chestiile astea se lasă cu scandal între suporteri şi conducere dar William Mannarelli, Project manager of the development, zice că sondajele făcute printre suporteri arată că schimbarea numelui e prea puţin importantă în comparaţie cu “cât costă abonamentul”. Noi îi urăm noroc. O sa aibă nevoie.
  • El Pibe de Oro a ieşit la atac. Convins că, în cazul în care iese, Prinţul îl bagă vice-preşedinte FIFA (eat this, Pele! 🙂 ) Maradona dă cu ciocanul în Platini. Cică – citez “(…) Blatter l-a învăţat pe Platini să fure”. Băi Diego, chiar era nevoie ca bătrânul BLATter să dea meditaţii? Nu se găsesc meditatori de un înalt nivel la Nyon?
  • Rămânem la FIFA: A plecat Jérôme Valcke (până se întoarce, ca în 2006 🙂 ). Şi lumea e optimistă, dacă a plecat păpuşarul înseamnă că aţa e aproape de par. Şi se mai leagă şi bine cu chestiunea asta.
  • Şi: faza cred că o ştiţi deja 🙂 Acum, şi cu pozele “păpuşei”. Am impresia că fata a intrat în vrie pentru că deja bugetase salariul lui Townsend şi amenda o încurca 🙂