Pe căldura asta

0

… ar trebui să nu ignoraţi sfatul din fotografie. Şi cât vă întovărăşiţi cu o “brumată”:

– berbecul de Mourinho e constant în a se face de bască şi a produs o schimbare a personalului astfel încât Eva Carneiro va fi înlocuită de ReadHead 🙂 Fata, finuţă cum o ştim, nu răspunde berbecului dar ţine să le mulţumească tuturor pentru sprijin. Între timp, suporterii lui Arsenal se organizează pentru a-i cere lui Wenger să o aducă pe Emirates. Ar fi cel mai tare transfer al verii pentru Arsenal!  🙂

– Mohammed Al-Hakim e un arbitru suedez care şi-a făcut o pagina de Facebook pentru a se explica mai bine. Pe el şi deciziile luate în timpul meciurilor. Nu ştiu ce părere are UEFA de acest demers dar am impresia că domnul în cauză nu va prinde prea multe delegări în afara Suediei. Nu, nu vă deranjaţi să accesaţi pagina de FB cu excepţia cazului în care o rupeţi pe suedeză destul de bine.

– în mai 2008, echipa deţinută (acum) de Bet365 îşi făcea loc spre spuma şi crema fotbalului britanic. A fost măcel pe stadion!

Şapte ani mai târziu, Stoke City pune 12 milioane de lire pe masa celor de la Inter şi îl iau pe Shaqiri devenind clubul cu cei mai mulţi câştigători de UCL în componenţă – 5 (cinci!) – la egalitate cu Chelsea şi Man United.

– ăsta da crash!

(sursa foto)