Natalia Vodianova să fie

0

Pe 25 iulie are loc tragerea la sorţi pentru World Cup 2018 şi ruşii au ales ce e mai bun pentru festivitate: Natalia Vodianova (normal ar fi fost Masha dar e prinsă cu turneele şi nici nu prea e în “relaţii” cu Vova).

Doamna respectivă, împreună cu un prezentator TV născut la Minsk, lansat la Moscova, vor fi gazdele show-ului grandios (fără îndoială) de la Sankt Petersburg.

Ăsta ar fi primul pas concret din aventura ruşilor cu organizarea unui campionat mondial de fotbal. O aventură care a plecat cu un buget de aproximativ 10 miliarde de euro buget şi care, conform organizatorilor, merge bine, toate lucrările fiind în grafic, unele chiar mai avansate decât estimările.

Bine, dacă e să ne gândim că şi Olimpiada de la Soci a pornit cu un buget de 10 miliarde şi s-a închis la 50 de miliarde putem să estimăm că aceste 10 miliarde vor fi doar o amintire când se va trage linia finală. Asta dacă se va ajunge acolo – la linia finală; ruşii iau în calcul şi “the unexpected” (schimbarea lui Blatter să aducă şi o nouă selecţie a gazdelor WC2018) şi au pregătită variantă unei cereri de compensare care va pleca de la cel puţin 4 miliarde de euro.

La eveniment cică e aşteptat şi tartorul BLATter – asta dacă nu se întâmplă ceva neaşteptat. “Of course, he (Blatter) will attend (the draw),” Russian Sports Minister Vitaly Mutko told the TASS news agency. Eu zic că va merge.

Revenind la Natalia Vodianova: în preambulul petrecerii, zice ea ceva care m-a nedumerit puţin: “As a mother of four children, I know just what the World Cup means.” Adică?