Biletul zilei din #tenis – 7 iulie 2015

0
Guestpost by Forumul Pariorului Maniac.

Pontul maniac continuă seria predicţiilor din tenisul de la Wimbledon 2015, de data aceasta din sferturile de finală ale fetelor.

Sunt capricioase de obicei meciurile fetelor însă pot oferi în unele cazuri cote foarte bune ce merită încercate simplu sau pe biletul zilei.

Muguruza, Garbine v Bacsinszky, Timea                 Peste 22.5 @ 2.04

Muguruza a arătat că poate să joace la un nivel foarte înalt şi ieri mi-a dat o palmă învingând-o pe Caroline DIN NOU! Nu s-a speriat de adversara sa şi tratând meciul cu foarte multă convingere în puterile sale, a învins şi într-o manieră clară (2-0).

Nici Timea nu s-a lăsat mai prejos şi în aceste condiţii consider că ne îndreptăm spre un meci strâns, probabil cu 3 seturi pentru că miza este foarte mare pentru ambele jucătoare azi. Vorbim aici de posibile sferturi de finală la Wimbledon şi pe lângă faimă, există şi cecuri care atestă motivaţia de care vorbesc. În plus, mai au o întâlnire pe suprafaţă rapidă încheiată tot în 3 seturi.

Muguruza a lăsat acasă, pe lânga Wozniacki, pe Kerber şi pe Lucic-Baroni, iar Timea a învins-o pe frumoasa Lisicki şi pe Niculescu şi să nu spuneţi că Niculescu nu era o problemă. La cum juca românca, cred că victoria meritată a Timeei trebuie luată în considerare ca fiind una mare.

Williams Serena v Azarenka Vika                 2-0 @ 1.90

Joc dur aici însă joc după intuiţie şi statistică!

Fetele astea două se cunosc foarte bine după părerea mea şi chiar dacă există prietenie între ele, există şi orgolii în teren. Nu prea este echilibru mereu la un astfel de joc şi oricât de bine joacă Azarenka, Williams gaseşte căi de a o învinge.

Cel mai important aspect asupra căruia m-am oprit când am ales acest pariu au fost cele două meciuri jucate pe iarbă între cele două, la Wimbledon. Păi a fost 2-0 mereu pe iarbă şi Serena nu a fost mereu atât de favorită cum este azi. Iarba îi aduce avantaje pentru că este o jucatoare mare atât la propriu cât şi la figurat şi o ajută mult serviciul. La cum fuge mingea pe iarbă, cred că serviciul Serenei nu poate fi combătut de Azarenka nici azi.

Bonus bet: Rojer J. / Tecău H. v Matkowski M. / Zimonjic N. — 2 @ 1.95

Nu vreau să argumentez însă ceva îmi spune că perechea Rojer/Tecău se cam clatină pe iarba de la Wimbledon 2015 azi.

Acesta a fost pariul maniac de azi, bucuraţi-vă de tenis!

Garbine_Muguruza_wimbledon-2015-02
Garbine Muguruza at Wimbledon 2015 (sursa foto: site oficial wimbledon 2015)