Biletul zilei din #tenis 6 iulie 2015

0
Guestpost by Forumul Pariorului Maniac.

Revine secţiunea “pontul maniac” pentru că a lipsit ceva vreme şi din păcate au fost meciuri cu ponturi frumoase pe care le-am ratat din cauza acestei absenţe.

Pontul maniac pentru azi aduce o serie de meciuri mai mult sau mai puţin curajoase, din tenisul de pe iarba de la Wimbledon 2015, meciuri ce mie personal îmi plac destul de mult şi nu pot să nu le iau în seamă.

Gasquet v Kyrgyos               1 @ 2.09

În general găsiţi cota pe Gasquet la 2.00 + cam peste tot şi cred că este o cotă ce merită jucată. Eu sunt destul de convins că o să fie un meci de 1.90 vs 1.90 adică de la egal la egal însa meci pe care ma bazez că îl va câştiga francezul.

Mărturisesc că iniţial mă uitam la handicap însă nu am vrut să joc pentru o linie de +1.5 şi în fond de ce mă tem atât de mult? Kyrgyos are avantajul vârstei şi al unei victorii la Wimbledon în faţa lui Gasquet însă nu sunt extrem de relevante în acest moment niciunul dintre cele două aspecte pentru că Gasquet joacă la un nivel foarte bun şi cred că experienţa sa în tenis îi poate aduce azi victoria de care are nevoie pentru a răzbuna eşecul de anul trecut.

Poate o să fie un meci greu şi lung însă o să o spun de acum că mă aştept ca Gasquet să câştige cam cu 3-1 pentru a nu mai risca un meci de 5 seturi pe care îl poate pierde oricând. Deci, pare un pariu destul de acaparant în mintea mea şi de aceea îl propun aici şi pentru voi.

Cilic v Kudla              3-0 @ 2.20

Joc prea curajos azi? Doar este pontul maniac, nu? Şi aici trebuie să jucăm curajos pentru că altfel pierdem din ritm.

Cilic a jucat două meciuri grele cu Berankis şi Isner şi probabil este obosit şi el însă Kudla… cine este acest Kudla pentru a juca la Wimbledon 2015 într-o fază atât de avansată? Nu încerc să denigrez imaginea sa însă nu imi pare un jucator ce ar putea fi amintit la un Mare Slem. Are într-adevar o serie foarte bună de meciuri câştigate pe iarbă însă şi la Wimbledon unde a câştigat, s-a chinuit destul de mult şi per ansamblu ar trebui să fie mai obosit decat Cilic în acest moment ca să nu mai amintesc de faptul că nu mă aştept să aibe experienţa unor turnee atât de mari în mâini şi în picioare.

După mine e simplu, cu puţin curaj putem profita de o cotă foarte bună chiar şi de ar fi 3-0 din 3 tie break-uri. Deşi mă foarte îndoiesc că o să fie atât de greu pentru Marin, cel care abia a scăpat de tunurile lui Isner.

Karlovic v Murray                 Peste 38.5 @ 2.02

Pontul maniac 3 se opreşte la Karlovic şi Murray, meci care cred că nu este atât de dezechilibrat precum îl dau cotele.

E drept că Murray e britanic şi joacă pe iarba din curtea proprie însă uitaţi-vă la Karlovic! A ajuns să dea 49 de aşi într-un meci cu Dolgopolov şi nu se opreşte aici. Iar Murray nu are 4 mâini şi 2 rachete ca să returneze şi el absolut orice serviciu, deci vom vedea aşi şi azi, sunt convins de asta!

În general este un pariu curajos, însă în particular, deşi este 5-0 H2H pentru Andy, meciul jucat pe iarbă între cei doi a fost la Wimbledon şi a fost 3-1 atunci după ce am vazut aproape 3 tie break-uri! A fost 5-7,2-6,7-6,6-7 şi cred că nu mai am de ce sa fac matematică aici cu voi pentru că e destul de clar ca nu vom avea probleme dacă se repetă povestea.

Wozniacki v Muguruza                    1 @ 1.53

Pontul maniac care încheie secţiunea nu mai pare aşa maniac precum se anunţă în acest moment.

Muguruza a tot jucat bine şi conduce ostilităţile cu Wozniacki însă daneza are, se pare motive să facă un turneu foarte bun aici. A tot câştigat cu 2-0 şi totuşi deţine încă locul 5 WTA spre deosebire de 20 cât are Muguruza în acest moment.

Nu ştiu dacă o să fie un meci simplu şi uşor însă aş vrea să cred că o să fie 2-0 pentru Caroline, ar fi practic momentul să arate că şi ea poate să joace bine. Au fost meciuri între cele două pe suprafeţe rapide, însă nu pe iarbă până acum şi cred că acest lucru poate fi un avantaj pentru Wozniacki.

Acesta a fost pontul maniac pe care îl propun pentru luni, 6 iulie. Dacă vă place, chiar vă rog să distribuiţi şi să le arătaţi şi altora ideile de aici.

Bucuraţi-vă de tenis!