#MLB / biletul nopţii de 23 iunie 2015

0
Guestpost by Forumul Pariorului Maniac.

Pentru că ne aflăm în plină desfăşurare de acţiune şi sezonul de MLB este în focul înfruntărilor alegem să vă oferim un bilet din baseball care prezintă o cotă decentă ce sperăm noi, o să ne aducă şi satisfacţii.

Aşadar, biletul zilei din MLB pentru 23 iunie se prezintă cam aşa:

NY Yankees v PHI Phillies  –  1 @ 1.41

După înfrângerea de ieri, foarte neaşteptată pentru foarte multă lume (chiar şi pentru Yankees cred), ajungem în punctual în care Yankees e obligată să câştige al doilea meci din seria cu Phillies pentru că altfel se profilează probabil cea mai mare surpriză din acest sezon. Deşi nu mai este mâna de fier pe care o ştiam, Yankees beneficiază totuşi de aruncările lui Sabbathia care cu tot 3-7 tot menţine o ERA de 5.31 care este decentă ţinând cont de rezultate. Nu vă panicaţi totuşi că Phillies stă mai prost de atât. Ei încep meciul cu O’Sullivan care a câştigat doar un meci şi a pierdut 5 şi aş spune că această statistică arată cam ceea ce poate PHI în acest sezon, să arate imaginea unei echipe fără prea mari speranţe.

CLE Indians v DET Tigers   –   Niciun run în primul inning @ 1.60

Deşi pare un pariu periculos pentru un meci de baseball, în anumite condiţii poate să fie un pariu de tipul easymoney. Când sunt anunţaţi astfel de pitcheri mă aştept nu doar ca în primul inning să nu vedem run-uri ci mă aştept ca primele 3-4 să fie fără prea mari schimbari pe tabelă, eventual 0-0 nu ar impresiona deloc. Avem la CLE pe Salazar cu 6-2 şi 3.56 ERA şi la Tigers pe Price care sunt plăcut impresionat să văd că încă mai are mâna puternică pe care o avea la Tampa Bay. Tot 6-2 are şi Price însă ERA sa se duce la 2.50 şi aduce ceva mai multă siguranţă în aruncări.

MIA Marlins v STL Cardinals   –   2 @ 1.68

Recunosc că am fost puţin supărat pe Cardinals pentru nişte rezultate neaşteptate însă nu pot sta supărat pe o astfel de echipă mai ales când îşi croiesc drumul spre playoff şi o fac într-o manieră de echipă mare. Azi Martinez (7-3, 2.80 ERA) probabil va face diferenţă destul de mare în meciul lor împotriva lui Marlins care de când a schimbat numele şi conducerea încă nu pot să lege un sezon de care să ne amintim. Deşi joacă acasă, Marlins pleacă din postura de nafavorită şi aş spune că această cotă oferită pe STL este una foarte bună în raport cu aşteptările.

[su_note radius=”4″]

Acum pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu termenii o să definesc ceea ce am utilizat aici :

ERA = coeficient de eficienţă; trebuie să fie cât mai mic pentru a sublinia un picther bun;

Pitcher = jucător la aruncare;

Inning = echivalentul unei reprize (gândiţi-vă la hochei şi veţi avea o idee); sunt în total 9 inning-uri într-un meci fără pelungiri.[/su_note]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.