Prima semifinală de UCL 2014-2015

0
Juventus v Real Madrid

No offence pentru supoerterii lui Juve dar băftoşii tragerii la sorţi pentru semifinalele UCL au fost cei de la Real Madrid.

Pe lângă întâlnirea cu Suarez, Messi, Neymar sau cu necruţătorul Muller şi ai lui prieteni, meciul cu Tevez, Pogba şi Pirlo e … pentru Ronaldo şi ai lui.

Realul e fără Modric şi Benzema, Juve e fără Pogba şi Caceres. Văd că Ancelotti joacă din nou cu Ramos la mijloc iar răspunsul lui Allegri e aproape acelaşi 11 ca în meciul cu Monaco, 4-3-1-2 tip beton armat.

Ambele trupe au avut nişte sferturi absolut sărăcăcioase ca spectacol şi goluri şi multă lume se aşteaptă la o semifinală cam la fel. Acum vreun an jumate însă, când s-au întâlnit în grupe, meciurile s-au terminat cu cel puţin 3 goluri.

Semifinală de data asta, tensiune mare: pe de o parte Juve a reuşit după o căruţă de ani să ajungă în careul de aşi ai Europei – cumva depăşind toate aşteptările – şi parcă finala nu e chiar aşa de departe. De cealaltă parte, don Carlo ocheşte dubla istorică – Realul cu el la timonă sa fie echipa care bagă în sacoşă doua trofee UCL în ani consecutivi.

Hai, poate vedem nişte goluri.

Carlo Ancelotti-1