Un general maior în retragere

0

Printr-un decret prezidențial din 1 decembrie 2008, Ilie Năstase a fost înaintat în gradul de general-maior (cu 2 stele) în retragere în Ministerul Apărării.

Şi acum să citim cum sună o ştire: “Senatorul PC Ilie Năstase a criticat-o pe Simona Halep după anunțul făcut, crezînd că nu este atitudinea normală: “N-aș vrea să comentez mai multe, dar nu e normal. (…) De condamnat mi se pare faptul ca ea spune ca e obosita, dar se duce la Stuttgart. La Fed Cup nu sunt masini Porsche.” (sublinierile îmi aparţin)

Gura păcătosului adevăr grăieşte, ar zice cei mai bătrâni dintre noi. La Fed Cup nu sunt maşini Porsche, toarşu Nasty, spre deosebire de US Open unde se dau case în Dorobanţi, nu?

Bagându-l prea mult în seamă, CTP îl plezneşte cu un editorial “vituperant”. Şi zice gazetarul: “Aflat în plină glorie, Ilie a ameninţat că rămâne în străinătate şi nu mai joacă pentru România, dacă nu i se dă o vilă. Şi i s-a dat. Simona Halep n-a cerut nimic.

Şi i s-a luat – aş completa eu.

Invidia asta bolnăvicioasă îl macină / îl va măcina mult pe fostul mare tenismen (sau general maior în retragere – alegerea vă aparţine) şi deja îl opreşte din a îmbătrâni frumos. Dar, indiferent câte comentarii maliţioase va mai face, indiferent de câte ori se va mai da în stambă – mark my words: Simona va fi mai mare decât el în tenis.

Şi asta ştie/simte şi el. Şi asta doare.

Simona-Halep