E primăvară. 1 Martie 2015

2
Guestpost by Forumul Pariorului Maniac.

Uffff! Uraaaa! A venit, in sfarsit, primavara.

Cel putin calendaristic, dar asta e cel mai important, macar ma voi gandi ca suntem in luna martie si nu o sa ma mai zgribulesc asa daca va mai ninge sau va fi frig.

Marturisesc ca sunt cuprins de petulanta si nu ma gandesc la vreun pariu sau la vreun bilet al zilei, fiindca nu vreau sa-mi stric buna dispozitie amintindu-mi de ceea ce mi-a facut West Ham ieri.

ghProfit de venirea primaverii pentru a va reaminti ca ne-am propus ca in anul 2015 sa nu fim patimasi la pariuri, sa fim luminosi precum ghioceii si cu zambetul pe buze. Jucati la pariuri fara patima, va rog, considerati pariurile un hobby, nu un mod de viata si relaxarea va va aduce satisfactii. Nu vreau sa scriu un articol moralizator, doresc doar sa va indemn sa va indemn sa va bucurati ca a venit primavara! 🙂

In aceasta zi de reinviere a naturii, in Bundesliga se joaca un promitator, atatator, seducator Werder Bremen-VfL Wolfsburg.

Un meci de primavara intre doua echipe infloritoare, verzi, pline de seva, de viata. In ultimele sase etape, fiecare dintre cele doua echipe si-au inscris pe raboj cinci victorii si un egal.

Super – forma pentru ambele combatante!

Sunt toate premisele sa asistam la un festival de goluri aici, fiindca pe teren vor zburda Bas Dost (Wolsburg) – 11 goluri si Di Santo (Weder), cu 10 reusite.

Sunt doua echipe ce dau frau liber fanteziei ofensive, creativitatii si au antrenori ce le-au impregnat dorinta de a porni vijelios catre portile adverse.

Vad totusi un mic plus pentru Wolfsburg, pentru ca Werder nu are jucatori de valoarea unor de Bruyne sau Schurrle,

Werder Bremen: Wolf – Gebre Selassie, Lukimya, Vestergaard, Garcia – F. Kroos – Fritz, Junuzovic – Oztunali – Selke, di Santo

VfL Wolfsburg: Benaglio – S. Jung, Naldo, Knoche, Rodriguez – Luiz Gustavo, Arnold – D. Caligiuri, de Bruyne, Schurrle – Dost

O sa incerc varianta Wolfsburg sau egal si peste 2,5 goluri , mi se pare o alternativa cu seriosi sorti de izbanda.

Ne gasiti in comunitatea http://site.forumul-pariorului-maniac.ro/ , cu zambetul pe buze si cu sclipiri de soare in priviri!

Va doresc tuturor o primavara frumoasa, plina de bucurie si de iubire!

Numai bine! 🙂