#UCL iese din hibernare

0

Diseară se dă primul picior în mingea UCL pe anul ăsta şi norocoşii sunt PSG v Chelsea şi Şahtior v Bayern Munchen.

PSG v Chelsea

Ce trebuia să fie anul în care dinastia PSG-ului în Ligue 1 să se cimenteze, a devenit anul în care Ibra şi Luiz îi urmăresc cu atenţie pe liderii de la Lyon. Recent, au dat o chiflă de zile mari cu una dintre cele mai slabe echipe din Ligue 1: după 2-0 la pauză au terminat 2-2. Mai rău, Cabaye s-a accidentat în acest meci şi nu prea sunt şanse să îl vedem diseară. Ibra nu e chiar în vârf de formă iar Jose îl ştie pe David Luiz pe de rost.

Situaţie total diferită la Chelsea: doar Obi Mikel lipseşte, au avut ceva mai multe zile de pauză (iaca unde e ieşirea din FA Cup) iar antrenorul e un specialist al meciurilor de acest gen.

Nu văd cum Chelsea ar putea ieşi din meciul ăsta cu 0 puncte.

Jose-Mourinho

Şahtior v Bayern Munchen

Nea Mircea se reîntâlneşte cu “amicul” Pep – şi dacă în trecut nu avea absolut nici o şansă în faţa Barcelonei, cu greu putem spune că s-a schimbat ceva.

Bayern a început modest anul dar mă gândesc că au tot căutat o formulă pentru a-l aduce pe Robben din vacanţă: în ultimile două meciuri olandezul a fost impecabil şi el va fi marea problemă a lui nea Mircea. Fără mari probleme de lot, nemţii par a intra în formă pentru singura competiţie care îi mai solicită în acest sezon.

Şahtiorul e la primul meci oficial al acestui an iar turneu din Brazilia nu pare a fi adus ceva în plus – au o suită de rezultate slabe. Mai punem şi tensiunea din aceste zile, faptul că joacă la Lviv şi avem un tablou destul de sumbru.

În mod normal, victorie lejeră a lui Bayern singura chestiune care ar putea umbri predicţia asta este tendinţa lui Bayern de a se făstâci prin est.