Neuer(er) Goldener Ball

0

Cred că a venit momentul ca Ballon d’Or să iasă din binomul Ronaldo – Messi, mai ales anul ăsta când avem material de primă clasă: Neuer.

Neamţul a fost de departe cel mai bun jucător al lumii în 2014 chiar dacă fanii lui CR7 ar avea ceva obiecţii. Pănă la urmă, portughezul şi-a tras în palmares doar o Champions League – şi aia scoasă cu forcepsul lui Ramos în 90+3. Neuer, în schimb, a luat Cupa Mondială şi Bundesliga şi până şi Robben e de acord că portarul a fost pivotal în prestaţiile lui Bayern şi ale naţionalei Germaniei. Je ne suis qu’un gardien de but, moche et Allemand – îl prezintă francezii.

Diseară e festivitatea de la Zurich şi ar fi de porc dacă BLATter şi ai lui ar mai pune de un moment jenant ca cel de la finala WorldCup 2014 (decernarea trofeului de cel mai bun jucător lui Messi)

Altfel:

– Palestina şi suporterii ei la Cupa Asiei.

nervi mulţi după Napoli v Juve 1-3. La fel şi după Barca Atletico 3-1. Arbitrii, ca de obicei.

– Man City l-a acontat pe Bony, de la Swansea.

– discipolul şi-a depăşit maestrul. Clar.

– Sir Bradley Wiggins şi-a făcut propria echipă de ciclism. “Jucăria” are menirea de a-l pregăti pentru aurul de la Rio 2016.

Manuel NeuerApropo de Neuer: îşi mai aduce cineva aminte de primirea făcută de ultraşii lui FC Hollywood? De lista înmânată lui Neuer de către aceştia? Pfiii…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.