La prima cafea – 10 noiembrie

0

“player-first” approach sau cum “Wilson, a surfer who also practices Brazilian jujitsu” încearcă să transforme “EA, the worst company in the U.S. in 2012 and 2013” în ceva mai bun. Spor!

– Ajax merge cu Ziggo de la 1 ianuarie. Suma e micuță, dacâ e să ne raportăm la alte trupe, dar suficientă pentru liga olandeză. Mai interesant e parteneriatul cu Hublot – premium, totuși – semnat cam în același timp.

– fantastica victorie împotriva celor de la Crystal Palace a devenit motiv de socializare pentru pleiada de “vedete” de la Man United. O colazione, cum ar spune alde Pirlo. O întrebare am şi eu: ce naiba au făcut înăuntru de a ieşit Coleen Rooney în picioarele goale?

– The Belgium manager confirmed yesterday that he had indeed asked for De Bruyne’s opinion regarding Courtois’ possible exclusion. – excelent: un manager de naţională cere părerea unui puţoi apropo de excluderea celui care, vremelnic, a testat (sau nu) trăinicia sentimentelor prietenei sale. Mă întreb ce părere o fi având Fellaini, aşa… de mai de sus.

– Şi apropo de link-ul precedent: trebuie neapărat să fac o lista a tuturor puţoilor care şi-au tras o autobiografie până să fi împlinit 30 de ani. Am impresia că va fi o listă lungă.

– all I want for Christmas…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.