A noua zi de #ChampionsLeague

0

Berezutsky – idol pe Etihad!

Grupa E:

Roma s-a bătut singură – pentru că ce poate fi acest egal? Şanse mari pentru City, din nou, a câta oară? Rămâne totuşi do or die pentru Pellegrini şi ciracii lui. Fernandinho şi Toure lipsesc iar în faţă le stă alde Muller, Ribery, Robben. Simplu, nu? Nasri pare motivat până în vârful unghiilor dar Alonso le arată tabla.

De departe cel mai interesant meci al serii.

 Grupa F:

Miza acestei grupe este cine va termina pe primul loc. PSG şi Barcelona sunt calificate mai departe în Champions League, rămâne de văzut care va termina în faţă. Meciuri uşoare pentru ambele în această seară şi mă aştept ca fiecare să facă 3 puncte, lăsând pe ultima etapă tranşarea poziţiilor.

Grupa G:

Singura grupă cu ceva entertainment în această seară. Şi asta doar dacă luăm în consideraţie varianta în care Chelsea ar putea pierde la Gelsenkirchen. În aceast caz, ultima etapă ar găsi trei trupe într-un punct şi ar fi şi mai încins. Un egal e în cărţi pentru acest meci (Chelsea şi Schalke ar trebui să îşi facă meciurile din ultima etapă pemtru calificare), ceva nu e clar pentru mine în această grupă. M-o fi ameţit mirosul de aragaz. Sporting nu ar trebui să aibă probleme cu Maribor, altfel nu au ce căuta în lupta pentru calificarea în Champions League.

Grupa H:

Porto a sters pe jos cu Bate, Sahtiorul lui nea Mircea se pregăteşte să o termine pe Athletic. Dacă (mai) vor locul 1 ucrainienii trebuie să bată diseară aşa că mă aştept la un joc spectaculos, în care trupa lui nea Mircea va ataca cu toate resursele iar Bilbao (care şi-a mai revenit ca joc) adoră jocul de contraatac.

Infografic Champions League