La prima cafea – 10 octombrie

0

– încet-încet ne întoarcem la vremurile când Champions League era Cupa Campionilor. Câştigătoarea + campioanele primelor 7 ţări din clasamentul UEFA vor fi în prima urnă pentru tragerea la sorţi.

Conte trage tare să revitalizeze interesul suporterilor pentru echipa naţională.”That said, my players know that we have just sparked a tiny new flame of enthusiasm about Italy as a national team.” În timpul ăsta, Fomenko îşi ridică în slăvi jucătorii pentru că au obţinut o victorie de prestigiu împotriva … Belarusului, în condiţiile în care jucătorii erau obosiţi. De ce erau obosiţi? Pentru că o parte dintre ei au fost pe teren la Sahtior v Dinamo Kiev. Cu 5 (cinci) zile în urmă!

Pique nu prea a prins primul 11 al Barcelonei sezonul ăsta şi a început să crâcnească, arătând sigla lui Manchester United pe post de sperietoare pentru Rosell. Doar că a venit acest nefericit Slovacia v Spania, cu acest “netrebnnic” Stoch, care a certificat (parţial, cel puţin) alegerea lui Enrique. Slovacia v Spania 2-1, doh!

– Paul Scholes despre naţionala U-21 şi senzaţia de “pedeapsă” pe care o au tinereii englezi atunci când prestează pentru ea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.