Înainte de logout – 29 septembrie

0

– fie antrenorul, fie ea – cert e că Simona #Halep a aflat că unele lucruri se pot învăţa / perfecţiona participând la turneele de dublu. Aşa că Simona a resuscitat parteneriatul cu Raluca Olaru şi a câştigat primul meci la dublu, în turneul de la Beijing  – nu-i vorbă, ăsta e de abia al treilea meci pe anul ăsta pentru Simona, precedentele două fiind pierdute.

– şi încă una cu domnişoara #Halep: cuvântul zilei de 27 septembrie a fost HALEP. Un halep are 69 de cm, adică ~27 inch, adică lungimea unui Wilson Steam – racheta pe care o foloseşte Simona Halep. Clar, da? (foto)

camera în care nici măcar Robben nu intră. Südstern ne arată în ce catacombe se desenează traseele campioanei Germaniei. Ah… şi ce canapea!

– şi tot despre Bayern: Neuer pare că a gustat evacuarea de aseară. Mai mult, pare că întreaga echipă a gustat evacuarea de aseară. Deci, cine a fost? Ribery? Cheloo? Alaba?

– Arsene Wenger, dornic să îşi împărtăşească experienţele. Acu’… pentru Tottenham ar fi un pas înainte să termine an de an pe locul IV 🙂

– cu 8 goluri în 6 meciuri, Diego Costa a luat-o cu viteză pe urmele lui Didier Drogba în tentativa de a deveni o legendă pe Stamford Bridge. Câteva cuvinte despre atu-urile lui: