World Cup 2014 / Ziua 3 – part 2

0

Ce vedem

Grupa D: Italia, Anglia, Uruguay, Costa Rica

Grupa de foc, cea cu trei foste campioane mondiale. Între cele trei se va da lupta, Costa Rica e totuşi din altă găleată.

Italia vine fără Montolivo şi de aceea probabil că Verratti va fi folosit ca număr 10. Ultimele partide au arătat că Insigne şi Immobile sunt în mare formă – o fi Balotelli vedeta dar parcă nu mai e aşa de sigur de locul lui. Problema lor pare a fi apărarea care e un mix între experienţă (Chielinni, Barzagli) şi tineret (Paletta, Darmian). De altfel, în două din ultimele 10 meciuri nu au luat gol (Bulgaria şi Irlanda). Nu foarte convingătoare această Italie.

Anglia – ca de obicei, citeşti lotul şi zici că finala le este la îndemână, pentru ca mai apoi să iasă până în semifinale. Să nu uităm că în ultimul joc au folosit echipa tip şi au făcut un 0-0 cu Honduras! În spatele lui Sturridge stă linia Wellbeck, Rooney, Lallana. Henderson şi Gerrard mătură în faţa lui Johnson, Jagielka, Cahill, Baines. Cum ziceam, marfă bună. Să vedem dacă Hodgson a făcut o echipă redutabilă din marfa asta. Până acum nu pare.

36982

 

 

Uruguay a trebuit să treacă prin baraj ca să ajungă în Brazilia deşi în ultimul meci au caftit-o chiar pe Argentina. Suarez nu prinde primul meci şi lângă Cavanni va sta Diego Forlan. Au o defensivă de fier (13 goluri în preliminarii – cele mai puţine) cu alde Caceres, Godin, Maxi Pereira şi Lugano. Mijlocul nu e strălucit dar Gargano sau Rodriguez sunt jucători serioşi.

Costa Rica – e echipa care a ieşit pe 2 sub USA şi peste Honduras. Cel mai cunoscut om al lor e portarul (Navas) care a făcut un sezon excelent la Levante. Le lipseste Alvaro Saborio – mare pierdere pentru ei.

[su_spacer size=”40″]

Aşadar:

Columbia v Grecia – când ai Grecia, ai under (asta daca nu cumva au de demolat o naţionala ca cea a României, no?). De era Guarin aş fi mers pe mâna Columbiei. Dar fără e cam greu.

Uruguay v Costa Rica – sens unic. Şi un bun motiv pentru Cavanni să îşi ungă cilindrii în perspectiva barajului de artilerie grea cu Italia şi Anglia.

Italia v Anglia – cu siguranţa nici una dintre ele nu va dori să se împiedice ştiind ca Uruguay-ul a rupt plasa costaricanilor. Totul duce spre un meci nul cu menţiunea că dacă Rooney va fi cu toţi boii acasă am putea vedea Anglia deasupra.

Japonia v Coasta de Fildeş – eu zic că e meci de over. Japonia va lua dar va şi da. Şi probabil nu va pierde.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.