World Cup 2014 / Ziua 16

Gata cu joaca, intrăm în faza „care pe care”.

– Brazilia v Chile. De vreo 14 ani se zice ca Chile nu au bătut Brazilia. Probabil de asta vorbesc chilienii de ruperea blestemului, „the time has come”, etc. Altfel, noroc că ne-am uitat în calendar și am văzut că e 2014: Africa de Sud, 2010, Brazilia v Chile, arbitru Howard Webb.
Brazilia nu a impresionat în grupe și de nu era Neymar… Chile pe de altă parte, a avut un traseu bun, Olanda reușind cu greu să-i bată. Este favorită Brazilia, nimic de zis, dar parcă nu i-aș scoate din calcule – de tot – pe chilieni. Meci încins, cu ceva goluri, estimăm noi.

– Columbia v Uruguay. Uruguay a jucat prost și s-a calificat la limită, Columbia a făcut 9 puncte într-o grupă lejeră. Costa Rica a măturat cu uruguayenii și ei joacă în același sistem ca cei din Columbia. De văzut dacă Uruguay a învățat ceva din acel meci (deși noi avem ceva dubii). Probabil un meci închis – Uruguay nu preferă meciurile deschise – strâns și cu ceva cartonașe.

  • Cristi Anghel

    S-ar putea sa fie cele mai frumoase meciuri de la mondial! Bineinteles frumos e pentru fiecare altfel:)

    • razvan

      Deci cred ca esti in asentimentul tuturor ca Belgia v USA a fost cel mai frumos meci de la Mondiale, pana acum. Cele de mai sus nu prind nici macar top 5 🙂