După grupele #worldcup2014

0

– Cu excepţia Ecuadorului, toate celelalte naţionale din America de Sud s-au calificat în optimi. There’s no place like home!

– Pe de altă parte doar 6 naţionale din Europa au reuşit performanţa de a ieşi din grupe. Apă la moară pentru cei cei vor reducerea numărului de naţionale europene prezente la Cupa Mondială.

– Suarez e la al treilea eveniment cu muşcături. O fi el jucător bun (nu-i aşa nenea Roy?) dar e o ruşine pentru civilizaţie. Iar cele 4 luni de suspendare sunt o glumă proastă – mă găndesc la cele 8 luni luate de Rio Ferdinand pentru un test antidoping ratat.

– Greşelile de arbitraj şi-au tras partea leului şi la acest Campionat Mondial. Mai rău este faptul că au decis nu numai meciuri ci şi echipe calificate.

– Lamochi şi Prandelli sunt antrenorii care şi-au dat demisia în urma rezultatelor catastrofale pe care le-au avut echipele pe care le conduc. Unul a ieşit cu gol în minutul 90+4 altul după ce arbitrul era chitit să îi trimită pe uruguayeni în optimi. Nea Piţi, anyone? (au fost urmați de alți trei).

– Ca orice echipă africană care se respectă, Ghana a făcut în aşa fel încât să scoată banul de la federație fără să meargă în optimi. Algeria, în schimb, i-au trimis acasă pe ruși, fiind cea de-a doua echipă africană intrată în optimi (alături de Nigeria).

– degeaba a ajuns CR7 la Cupa Mondială. Într-o grupă relativ ușoară, Portugalia s-a făcut de cacao. Dare to Zlatan! ar zice unul dintre cei mai de seamă spectatori ai Cupei Mondiale.

}