Speranţa moare ultima

0

Fără să considerăm asta o scuză, vă aduc la cunoştinţă că situaţia tensionată din estul Europei face ca legătura cu corespondentul nostru de peste hotare să fie îngreunată. De aceea, cronica titanicei încleştări dintre Zimbrul Chişinău şi Speranţa Cahul a ajuns la noi cu o mică întârziere.

– Un meci fără implicaţii la cei doi poli ai clasamentului – cum ar spune “Dadi” Graur. Drept dovadă – fotografia cu vulcanicele tribune, câteva minute după fluierul de început al partidei.

tribune Zimbrul v Speranta

– Speranţa moare ultima – e adevărat! – dar costurile cu deplasarea râmăn acolo. Iaca de ce banca de rezerve a oaspeţilor este populată de o geantă, un tricou, o geacă şi un antrenor. Totuşi, corespondentul nostru ezită între antrenor şi şofer.

banca de rezerve speranta - Zimbrul v Speranta

– Deschiderea scorului a fost o scenă clasică de Champions League. Real Madrid – campioana mondială a contraatacului? Hmmm….

Transcrierea comentariului în direct: “Speranţa execută un corner, slab, balonul este repus rapid în joc, contraatac ucigător, pasă în faţa porţii adverse şi… şi…. autogol glorios Speranţa!”

[su_note radius=”4″]Concluzia o trage corespondentul nostru: “Speranţa a vrut să îşi ia la revedere cu fruntea sus de la Prima Ligă Moldovenească de fotbal însă coarnele Zimbrului au fost prea puternice!“[/su_note]