Ultima coadă pentru biletele World Cup 2014

2

Cu golaverajul franjuri dar cu speranţe la locul ăla de baraj, România se prezintă puţin mai la nord de Barcelona pentru a încerca să ţină pasul cu Turcia în firava ei tentativă de calificare la World Cup 2014. Să vedem cum va juca gamblerul nostru căci dacă intră cu Bourceanu – Lazăr, atunci …

Altfel, speranţele noastre sunt în Olanda, care ar trebui să nu piardă nici un meci pentru ca noi să avem şanse la baraj. Dar nu-i aşa că ar fi haiois ca Olanda să nu piardă dar nici noi să nu câştigăm în cu Estonia?2014 world cup brazil logo

Grupa A: lejer, de toamnă. Ambele echipe (Belgia şi Croaţia) sunt calificate iar ordinea e stabilită în proporţie de 99%. Aşa că un egal în meciul de diseară nu e chiar de 3.3. Ţara Galilor v Macedonia pare un meci cu goluri (împreună au încasat 29 de bucăţi)

Grupa B: Italia are biletele. Bulgaria e prima pe ultima turnantă însă se poate ajunge la situaţia în care să avem 3 echipe cu 15 puncte şi nici una dintre ele să nu fie Bulgaria. Interesant e meciul de la Copenhaga: Italia nu mai are nici un interes însă, să nu uităm!, una dintre cele mai mari tragedii recente ale fotbalului italian a venit în urma unui 2-2 de poveste.

Grupa C: Caftul e între Austria şi Suedia. Meci direct diseară cu Zlatan şi ai lui ochind – la o adică – şi un egal. De Germania, numai de bine.

Grupa E: Elveţia merge la Tirana pentru punctul calificării. În rest, bătălia e maximă dar, în opinia noastră, favorită este Islanda (ce vremuri trăim!).

Grupa F: Rusia şi Portugalia sunt calificate, ordinea lor mai e în joc. Dar cu meciuri în Luxemburg şi Azerbaijan – Rusia nu are cum să piardă locul I.

Grupa G: All set. Bosnia şi Grecia sunt calificate dar nu cred că Grecia are şanse reale să prindă locul I.

Grupa H: Anglia transpiră din greu. Conduce grupa dar Ucraina şi Muntenegru stau într-un punct. Şi Muntenegru se prezintă diseară în faţa lui Rooney şi prietenii! Greu şi complicat pentru englezi – dacă nu bat diseară. Dar dacă o fac, lucrurile se clarifică. Ucraina are şansă mare – dacă bat polonezii sunt cel puţin la baraj.

Grupa I: Lucrurile sunt clare: Spania calificată, Franţa pe locul II.