România 0 – 2 Turcia. Atât.

0

[note]

“Dacă nu primeam al doilea gol cred că publicul ne apaluda. (…) Poate e normal să se ceară demisia, dar nu ştiu dacă mi-au cerut-o mie”.

[/note]

“Degeaba pleci pe coardă dacă nu îţi intră în gaură” s-o fi gândit gamblerul nostru când latul lui Dodel a dat de transversală şi de capul fundaşului.

A fost de ajuns ca o trupă ceva mai legată să vină la Bucureşti şi să joace un meci bunicel, pentru ca subţirimea naţionalei noastre şi lipsa de inspiraţie a selecţionerului să fie vizibile şi de pe Cristo Redentor.

De sus în jos:

– dacă tot te plângi la sfârşit că pregătirea fizică a fost buba, nu era mai inspirat să începi cu Bucur? Tot jucai la peşteală, tot turcii erau cei interesaţi să marcheze aşa că de ce să nu joci cu piticul şi să laşi pe final – eventual -intrarea lui Marica?

– la fel, îl menţii pe Torje care de abia a dus şi cele 45 de minute şi îl laşi pe bancă pe Maxim. Mai mult, îl menţii pe Stancu care e rupt de realitate doar pentru că, vezi Doamne!, joacă în Turcia şi ştie stilul? Da, ştie stilul lui Gencler şi Kayseri nu şi pe cel al Galatei, de exemplu.

– Pintilii fără Bourceanu e ca bicicleta fără lanţ. Şi degeaba ţipi la Hoban că a dat pase la adversar –  e prima oară titular cu naţionala, într-un meci oficial. Şi în faţa lui a fost, printre alţii, Arda Turan.

– după meciul de aseară cred că s-au deschis ceva şampanii prin Ghencea. Că dacă nu era deja dat, Chiricheş ar fi prins paltonul tot în Ghencea. Trebuie că cineva i-a băgat în cap că e imperial când iese cu mingea la picior din apărare. Numai că a uitat să îi spună că atunci când în faţa ta sunt jucători de fotbal (nu mingicari), s-ar putea ca din imperial să te transformi în ridicol. Cât despre ce a făcut la gol…

– Noroc cu Tătăruşanu că până la urmă s-a terminat 0-2.

O ultimă remarcă: o fi fost supărat Maxim că nu a intrat titular însă dacă s-ar fi uitat pe cifrele de la Ungaria, ar fi înţeles. Dar să joci cum a făcut-o el aseară, mi se pare un comportament de cea mai joasă speţă. Şi, probabil, adversarii lui Piţi vor închide ochii. Dar Schneider a văzut şi el meciul, sunt sigur.

Turcii au +7, noi avem +1. Şi Sneijder nu joacă la Steaua.

Să ne facem noi obiectivul: calificarea la EURO 2016 :))))))

[note]

“Mă miră maniera în care a câştigat Ungaria în faţa Estoniei. Nu e posibil aşa ceva, dar astea sunt ciudăţeniilor fotbalului. Să pierzi cu 0-3 şi apoi să câştigi cu 5-1. E greu să baţi pe Andorra cu 5-1. Nu vi se pare un scor mare?”

[/note]

PS: Chiricheş a zis după meci că nu a mai rezistat fizic. Noroc că Levy nu ştie româneşte că altfel l-ar fi luat la palme pe AVB.

Atat. Romania v Turcia 0-2