Wimbledon-ul pentru noi / E ca Londra fara ploi

0

Gata şi cu fetele noastre de la Wimbledon. Cel puţin la simplu.

Sorana Cîrstea s-a văzut cu Camila Giorgi, o domnişoară care stă pe locul 93. Destul de departe de 23-ul pe care stă Sorana dar domişoara respectivă a făcut turul 4 anul trecut, aici la Wimbledon. Şi fata nu a vrut să piardă puncte, aşa că a tras tare şi cu două tie break-uri a liniştit-o pe Sorana. Păcat pentru ea (Sorana), ar fi avut un meci interesant cu Bartoli.

Alexandra Cadanţu a dat peste salonul de geriatrie, cu această K.Date Krumm. 42 de ani – cu 20 mai mulţi decât Alexandra! Păi mai Alexandra, femeia asta juca tenis la profesionişti când tu încă nu erai născută! Dar bătrânica s-a ţinut bine, a câştigat în două seturi şi a acoperit şi handicapul (3,5). Dezolant.

În fine, Simona Halep a avut cea mai grea întâlnire, cu Na Li locul 6 – o chinezoaică destoinică. 26 în primul set şi Simona era pe nicăieri, başca o mai luaseră şi durerile de spate. Maseurul a făcut minuni între seturi şi Simona a intrat ca tancul peste Na Li  – a fost foarte aproape de un bagle: 61. Decisivul a fost fără istorie, chinezoaica profitând de mobilitatea mai redusă a Simonei (durerile erau acolo!): 06.

Şi cu asta, am terminat “single”-ul la Wimbledon. Rămânem cu gaşca de la dublu: Tecău/Mirnyi au meci cu australienii Guccione/Groth (lejer) şi Olaru/Savchuk care dau peste Aoyama/Scheepers (interesant, astea două au scos perechea numărul 9, Safarova/Pavlyuchenkova).